Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1

Ένα αποτέλεσμα που μάλλον δυσαρεστημένη αφήνει την ομάδα μας έτσι όπως εξελίχθηκε η χθεσινή αναμέτρηση. Οι πολλές απουσίες βασικών παιχτών, ανάγκασαν τον Τάκη Λεμονή να παρατάξει την ομάδα μας με ένα «πειραματικό» σχήμα, το οποίο ουσιαστικά εμφανίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά. Ο Κβιρκβέλια, για παράδειγμα, στην πρώτη του εμφάνιση στην ενδεκάδα, έπαιξε σε ρόλο αριστερού μέσου, ενώ ο Σάμαρης τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο και δυο αυτές επιλογές τον δικαίωσαν απόλυτα, αφού και οι δύο παίχτες είχαν πολύ καλή απόδοση. Κορυφαίοι της χθεσινής αναμέτρησης οι, Γουνδουλάκης, Κοντοές, Μπάλαμπαν, Σάμαρης και Μάχο. Γενικά όλοι οι παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν είχαν πολύ καλή απόδοση εκτός του Κουμορτζί που συνεχίζει τι κακές εμφανίσεις.


Τα γκολ του αγώνα.

Ο ολυμπιακός προηγήθηκε πρώτος στο 43΄, όταν μετά από κάθετη μπαλιά του ριέρα στον μιραλάς, ο τελευταίος πλάσαρε το Μαχό και ανοιξε το σκορ.

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 69΄ όταν μετά από σέντρα του Κβιρκβέλια προς τον Μπάλαμπαν παρενεβλήθει ο παπαδόπουλος η μπάλα πήγε προς τα πίσω και διεκδικήθηκε από τον μοντεστό και τον Σβέρκος, στην προσπάθεια του όμως να διώξει μακρυά ο αμυντικός του ολυμπιακού η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Σβέρκος και κατάληξε στα δίχτυα του πάρντο.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν ευνοϊκή για την ομάδα μας αφού στο 70΄ αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Κοντοέ, ο ρίερα ( του έβαλε τρικλοποδιά μπροστά στον βοηθό ). Η αριθμητική μας υπεροχή όμως δεν καρποφόρησε και έτσι το παιχνίδι τέλειωσε ισοπαλία, αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω ίσως θα μπορούσαμε να κάναμε την μεγάλη ανατροπή.

ΣΚΟΡΕΡ: 69’ Σβέρκος - 43’ μιραλάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: παμπορίδης (Κιλκίς)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 73’ ριέρα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 11’ μανιάτης, 75’ Κοντοές, 90’ Σβέρκος

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (46’ Σβέρκος), Σάμαρης (81’ Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης, Κβιρκβέλια, Μπάλαμπαν (89’ Κούκετς).

ολυμπιακός: πάρντο, μανιάτης, αβραάμ παπαδόπουλος, μοντεστό, ραούλ μπράβο (34’ χολέμπας), ντουντού, ιμπαγάσα (81’ ρόμενταλ), ριέρα, μιραλάς, φουστέρ, τζιμπούρ.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου