Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΟΧΙ από Τσακίρη



Τη Δευτέρα έχει ορισθεί η αναμέτρηση της ομάδας μας με τον άρη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της περιόδου 2012-2013 της S.L. Ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο Blog http://panionianea.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4338.html, ο Κων. Τσακίρης αρνήθηκε να βοηθήσει την ΠΑΕ στην εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας που απαιτούνται για την απόκτηση άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ. Εξέλιξη πολύ δυσάρεστη για το Σύλλογο αφού βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες μας για αδειόδοτηση.

Η στάση αυτή του Κων. Τσακίρη μοιάζει πραγματικά ακατανόητη και δεν τον τιμά σε καμία περίπτωση, αφού ενώ το προηγούμενο διάστημα δήλωνε ότι θα βοηθήσει την ΠΑΕ, τελευταία στιγμή υπαναχωρεί χωρίς καν να αναφέρει του λόγους της απόφασής του αυτής.

Τα ερωτήματα όμως που μπαίνουν είναι επιτακτικά και χρειάζονται απαντήσεις

1. Γιατί κ. Τσακίρη ενώ αρχικά δηλώνατε ότι θα βοηθήσετε το Σύλλογο τελικά υπαναχωρήσατε?

2. Γιατί μας αφήσατε να ελπίζουμε μέχρι την τελευταία στιγμή (σήμερα Πέμπτη λήγει η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΕΑ) και δε βγήκατε πιο πριν να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας ?

3. Ικανοποιείτε κάποιο σας απωθημένο με το να οδηγείτε το Σύλλογο στην καταστροφή και αν ναι ποιό είναι αυτό ?

Από την άλλη οι Διοικούντες την ΠΑΕ πρέπει να βγουν και να ενημερώσουν τον κόσμο για την κατάσταση στην ομάδα και να σταματήσουν να ακροβατούν μεταξύ εκκλήσεων και καταγγελιών, και ανακοινώσεων που την μία στιγμή δημοσιεύονται και την άλλη αναιρούνται.

1 σχόλιο: