Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Σήμερα το απόγευμα (7.30 μμ)  η ομάδα μας δοκιμάζεται στη Βουδαπέστη απέναντι στη Χόνβεντ στον πρώτο μεταξύ μας ημιτελικό του «Λεν Τρόφι». Στόχος μας ένα καλό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει βάση πρόκρισης για τον επαναλητπικό  στην έδρα μας στις 2/3/2011. Θυμίζω ότι το 2009 χάσαμε το τρόπαιο από την ουγγρική Ζέγκεντ.


        


Λίγα λόγια για την αντίπαλό μας. (πηγή:  http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10551&subid=2&pubid=113564777)
Η Χόνβεντ είναι μια τυπική εκπρόσωπος της κορυφαίας, βάσει επιτυχιών, σχολής της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, της ουγγρικής. Η ομάδα της Βουδαπέστης κουβαλά τεράστια ιστορία, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει τη λάμψη της ομάδας που έμοιαζε αχτύπητη στο πρώτο μισό της προηγούμενης δεκαετίας. Μιας ομάδας που κατέκτησε έξι διαδοχικά πρωταθλήματα (2001-2006), έδωσε το «παρών» σε τρεις συνεχόμενους τελικούς της Ευρωλίγκα και έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004 (την ίδια χρονιά πήρε και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ). Τα τελευταία χρόνια η Χόνβεντ έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία εντός συνόρων από τις Βάσας, Εγκερ και Ζέγκεντ. Διαθέτει νεανικό συγκρότημα και ο 46χρονος τεχνικός της Λάγιος Βαντ στηρίζεται σε κάποιους παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Όπως ο τερματοφύλακας Ιστβάν Γκέρκγελι (Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 και στο Πεκίνο το 2008) και τους εν ενεργεία διεθνής Μάρτον Ζίβος και Μπάλαζ Χάραϊ.

Εμείς παρόλο δεν πραγματοποιούμε και το καλύτερο πρωτάθλημα με κακές εμφανίσεις, πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, αφού η αντίπαλος μας τα τελευταία χρόνια ακολουθεί φθίνουσα πορεία. Έχουμε και έμπειρους  παίχτες (Μάζης, Θωμάκος, Κοκκινακής κ.α.) και νεαρούς (Μίραλης, Γαλανίδης, Μουρικής, Παπαδόγκωνας, Καπότσης, Τσαμαντάκης κ.α.) με ενθουσιασμό, που διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα.

Στις 7:30 μμ, το μυαλό και η ψυχή όλων των Πανιώνιων θα βρίσκεται μαζί σας.

ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου