Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΗΤΤΑ

Θα μπορούσε να είναι καλύτερα, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.

Η ομάδα μας ηττήθηκε από τη Χόνβεντ με 12-9 στη Βουδαπέστη στον πρώτο ημιτελικό του «Λεν Τρόφι» και το έργο μας στον επαναληπτικό στις 9 Μαρτίου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης μόνο εύκολο δεν θα είναι προκειμένου να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον τελικό της διοιργάνωσης.



Ανάσα ζωής από Μάζη

Τα τρία γκολ σε τέτοια παιχνίδια είναι μια οριακή διαφορά, που δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στην ομάδα που το πέτυχε, αλλά δεν είναι τελείως απαγορευτικό για την ομάδα που έχασε.
Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα τρεις φορές με τέσσερα γκολ. 9-5 στο β’ οκτάλεπτο, 10-6 στο γ’ και 12-8 με γκολ του Φέρεντς Σάλαμον στην τέταρτη περίοδο, αλλά το γκολ του Δημήτρη Μάζη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ μας έδωσε ανάσα ζωής, γιατί θα ήταν τελείως διαφορετικά να κυνηγάμε τέσσερα γκολ.

Ρεσιτάλ Ζίβος στο πρώτο ημίχρονο
Το μεγάλο όπλο για την ομάδα μας απέναντι στον τρελό ρυθμό που θα ήθελαν να δώσουν οι Ουγγροι, ήταν η καλή αμυντική λειτουργία και ο έλεγχος του ρυθμού. Κάτι που δεν συνέβη στις δύο πρώτες περιόδους, όταν η Χόνβεντ με μπροστάρη τον ηγέτη της Μάρτον Ζίβος επέβαλε το παιχνίδι της και προηγήθηκε 9-6. Σε αυτό το διάστημα ο Ζίβος ήταν άπιαστος., σημειώνοντας και τα πέντε συνολικά του γκολ στον αγώνα (τρία στην πρώτη περίοδο κι άλλα δύο στη δεύτερη).

Η ομάδα μας σε δύο οκτάλεπτα είχε δεχθεί εννέα γκολ, όταν στους προηγούμενους 10 ευρωπαϊκούς του αγώνες δεχόταν μέσο όρο 7,6. Όμως στο δεύτερο μισό του ημιτελικού βελτιώσαμε την αμυντική μας λειτουργία. Μάλιστα με γκολ των Κωνσταντίνου Μουρίκη και Ανδρέα Μιράλη μείωσαμε σε 10-8 με το τέλος της γ’ περιόδου, αλλά δεν μπορέσαμε να κλείσουμε ακόμα την ψαλίδα.
Η Χόνβεντ με γκολ των Τοτ και Σάλαμον ξέφυγε ξανά με τέσσερα γκολ, αλλά όπως προείπαμε το γκολ του Δημήτρη Μάζη στο τέλος, αναπτέρωσε τις ελπίδες μας εν όψει της ρεβάνς.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-3, 1-2, 2-1.
Χόνβεντ (Βαντ): Ζίβος 5, Σάλαμον 3, Μάρτον Τοτ 2, Χάραϊ 1, Μπάτορι 1.
Πανιώνιος (Βολτυράκης): Παπαδόγκωνας 3, Μιράλης 2, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Μάζης 1.

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10551&subid=2&pubid=113582692




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου