Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Επίσημη πρώτη και καλή αρχή!!!


Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα μας δόθηκε χθες (2/7),  καθώς διεξήχθη ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σαιζόν.

Οι εξέδρες φιλοξένησαν αρκετό κόσμο ο οποίος ήταν πολύ εκδηλωτικός, γεγονός που σημαίνει ότι πιστεύει και στηρίζει την ομάδα παρά τα δεδομένα προβλήματα που αντιμετωπίζει κι αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Γενικότερα διαπίστωσα ότι υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της  στο νέο πρωτάθλημα. Προς τούτο συνηγορούν και οι δηλώσεις του προπονητή μας Δ. Ελευθερόπουλου που στην πρώτη επίσημη συνέντευξή του φάνηκε σίγουρος για το έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι η ομάδα που θέλει να δημιουργήσει θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Επιθετική άμυνα, δημιουργική ανάπτυξη, ευκαιρίες, και γενικότερα ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο.

Ξεκίνησε λοιπόν η προετοιμασία με διάθεση και ενθουσιασμό που φάνηκε να υπάρχει σε όλους τους παίχτες και το προπονητικό team, στους οποίους εύχομαι υγεία και δύναμη. Εύχομαι επίσης ολόψυχα, η ομάδα που θα δημιουργηθεί να μπει από την έναρξη του πρωταθλήματος στην τροχιά των επιτυχιών και να μας κάνει όλους να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως οπαδοί της, είναι να την βοηθήσουμε οικονομικά με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, η αγορά του οποίου γίνεται ακόμη πιο εύκολη μετά τις διευκολύνσεις που ανακοίνωσε η Διοίκηση της ΠΑΕ για τον μήνα Ιούλιο Συγκεκριμένα από την 1η μέχρι και τις 31 Ιουλίου, η αγορά εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει με πέντε άτοκες δόσεις (Ιούλιος-Νοέμβριος 2012) από τα γραφεία της ΠΑΕ, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας ή καταβολή του αντιτίμου σε τράπεζα.

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου