Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΝΙΚΗ 1-0 ΤΟΝ ΑΡΗ

Με πάθος και μαχητικότητα η ομάδα μας πήρε παλικαρίσια νίκη 1-0 τον άρη, τελειώνοντας τον αγώνα με εννέα παίχτες.

Ο Ελέ στο προπονητικό του ντεμπούτο ξάφνιασε με την 11άδα που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας έξω τους Σάμαρη, Κούρντι , Κολοβό και εκτός 18άδας τον Διαμαντάκο, δικαιώθηκε όμως πανηγυρικά, αφού παρά την αριθμητική υπεροχή που απέκτησε ο άρης από το 63’ λόγω αποβολής του Καπάνταη και διευρύνθηκε στο 86’ με την αποβολή του Λαμπρόπουλου, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και κατακτήσαμε μια πανάξια νίκη, η οποία ανήκει 100% σε αυτόν και τα πιτσιρίκια του.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι…

Η υπεροχή της ομάδας μας ήταν εμφανής από το 1΄ τα πιτσιρίκια μας με την άξια συμπαράσταση των ‘’παλαιών’’, Μενδρινού, Γουνδουλάκη, Ρόβα και Αραβίδη εμφανίστηκαν παθιασμένα στο γήπεδο και πίεζαν συνέχεια τον άρη περιορίζοντάς τον μόνιμα σε παθητικό ρόλο. Στο 14’ ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από όλους, ο βελλίδης καταρχήν απέκρουσε αλλά στο… ριμπάουντ ο Λαμπρόπουλος έκανε το σουτ από κοντά, «γράφοντας» το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Καμπάνταης έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα μας, αφού αυτή τη φορά ο γκολκίπερ του άρη απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του. Σε όλο το διάστημα του πρώτου ημιχρόνου όλες οι γραμμές λειτουργούσαν άψογα, ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω για την δεξιά μας πλευρά όπου ο Σπυρόπουλος με τον Ντούνη ήταν μια μόνιμη απειλή για τους αντιπάλους μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της ομάδας μας έπεσε πράγμα φυσιολογικό για πρώτο αγώνα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν απειληθήκαμε ακόμα και όταν μείναμε στο 63΄ με δέκα παίχτες, εξαιτίας της απερίσκεπτης ενέργειας του Καπάνταη να κλωτσήσει τον αντίπαλο του σε μια χαμένη μπαλιά, αλλά και στο 86΄ όταν μείναμε με εννέα παίχτες μετά την αποβολή του Λαμπρόπουλου όταν ζήτησε το λόγο από τον προκλητικό γιαννιώτα για μη τήρηση του fair play σε φάση που ο Σπυρόπουλος ήταν πεσμένος στο έδαφος ζητώντας ιατρική βοήθεια. Ο Σπάθας είδε βίαιη αντίδραση στο άγγιγμα του Λαμπρόπουλου στο γιαννιώτα και τον τιμώρησε με κόκκινη!!! Παρόλα αυτά και μετά από 8 λεπτά καθυστερήσεων πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη που θα δώσει αυτοπεποίθηση στα νέα παιδιά της ομάδας μας για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος

Τέλος, χθες είδαμε τον Πανιώνιο που αγαπήσαμε, μια ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς παίχτες που τιμούν την φανέλα και ματώνουν στο γήπεδο για τη νίκη, είδαμε έναν Πανιώνιο βγαλμένο από παλιά, χωρίς αδιάφορους μισθοφόρους με περίσσια δόση βεντετισμού.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ….

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός (67' Ανδράλας), Ντούνης (61' Οκόγιε), Αραβίδης, Καμπάνταης

άρης (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Γιαννίτσης (63' Τσουκάνης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Καπετάνος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Σουνάς (74' Οικονομόπουλος), Ασλανίδης (37' Νταμαρλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου