Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΨΥΧΗ ΠΑΝΘΗΡΑ

" Όλη η χρονιά σήμερα κόντρα στον παοκ . Θέλουμε νίκη και γι΄ αυτό χρειάζεται... Κατάθεση ψυχής" έγραφε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ στο εξώφυλλό του, και πράγματι οι παίχτες μας στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δεν έκαναν μόνο κατάθεση ψυχής αλλά και όσων σωματικών δυνάμεων είχαν και πήραν μια πανάξια νίκη επί ενός πολύ σκληρού αντιπάλου.

Ένταση και πολύ πάθος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ομάδα μας σαφώς καλύτερη από τον παοκ, παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες που είχε. Στο 15' ο Γουνδουλάκης αποφεύγει τον τσιρίλο αλλά τον προλαβαίνει με έξοδο ο χαλκιάς. Στο 17' καλό σου του Μπάλαμπαν από αριστερά η μπάλα λίγο άουτ. Στο 27' ωραία ενέργεια του Γουνδούλακη, το σουτ του όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο χαλκιάς. Στο 38' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπάλαμπαν και πρώτη κεφαλιά του Σιόβα, ο Σβέρκος αστοχεί σε κοντινό πλασέ,η μπάλα καταλήγει άουτ. Στο 42'  χτύπημα εκτός φάσης του  γκαρσία στον Σάμαρη, ούτε ο διαιτητής, ούτε ο βοήθός ''είδαν'' τίποτα και ο μποξέρ γκαρσία κανονικά συνεχίζει τον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πάλι δυνατά στο 54'  διαγώνιο  σουτ του Μπάλαμπαν, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 71' έγινε η πιο καθοριστική φάση του αγώνα από  δεξιά ο Ριέρα αποφεύγει το σαβίνι με εκπληκτική τρίπλα και με ταχύτητα μπαίνει στην περιοχή του παοκ, αποφεύγει και το μαλεζά ο οποίος μη έχοντας άλλη επιλογή τον ανατρέπει, πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Μπάλαμπαν, ωραία εκτέλεση και η μπάλα στη δεξιά γωνία του κρέσιτς 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87' Τσιρίλο (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Σάμαρης, 41' Γκαλίτσιος, 64' Ομο, 75' Ριέρα, 77' Γουνδουλάκης, 90’+2’ Σαλαλί - 45'+1' Γκαρσία, 74' Τσιρίλο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον, Γκαλίτσιος, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (76' Αναστασόπουλος), Ριέρα, Μπάλαμπαν (87' Σαλαλί), Σβέρκος (80' Κούκετς).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (57' Κρέσιτς), Ετό, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Λίνο (60' Ελ Ζαρ), Ίβιτς (67' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μας που αγωνίστηκαν με πολύ πάθος, μάλλον το πάθος που δεν είχαν στο παιχνίδι με τον εργοτέλη το χρησιμοποίησαν με αντίπαλο τον παοκ. Εμείς ως φίλαθλοι αυτό θέλουμε να βλέπουμε  θέληση, προσπάθεια και πάθος και θα είμαστε κοντά στην ομάδα ανεξαρτήτου αποτελέσματος.


1 σχόλιο:

  1. Αντικειμενικά πάντως, έπρεπε να είναι περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο. Η ομάδα σε κίνδυνο και αστείο εισιτήριο. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να συμπαρασταθούν οι Πανιώνιοι στην ομάδα όπως πρέπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή