Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ......

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη ήταν αυτή που πετύχαμε στο περιστέρι επί του ατρόμητου. Πραγματικά ήταν μια από τις πιο ουσιαστικές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε επί θητείας Τάκη Λεμονή στο πάγκο της ομάδας μας, και αυτό γιατί ανατρέψαμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα αφού από το 53ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου ήμασταν πίσω στο σκορ με το γκολ που πέτυχε ο σφακιανάκης. Κι όμως, εκεί που πιστεύαμε ότι τα πράγματα θα ήταν μη αναστρέψιμα βρήκαμε τις ψυχικές δυνάμεις και με 2 πολύ όμορφα και παλικαρίσια γκολ στο 63ο λεπτό με το Γουνδουλάκη και στο 67ο με τον Μήτρογλου, ανατρέψαμε όλο το σκηνικό και αυτός που πλέον καιγόταν για το αποτέλεσμα ήταν ο ατρόμητος. Αυτή η παλικαρίσια νίκη επιτεύχθηκε σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον που φρόντισε να το πυροδοτήσει το προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος του ατρόμητου, ο σπανός που δυστυχώς γι αυτόν θα πρέπει να μοχθήσει πολύ να σώσει την ομάδα του από την Football League της επόμενης περιόδου ή από τώρα να αναζητεί υποψήφιες ομάδες για συγχώνευση με την προοπτική να βρεθεί στο πρωτάθλημα της S.L. για μια ακόμη φορά.

Ο Πανιώνιος απέδειξε χθες ότι είναι μεγάλη ομάδα και αν είχαμε αποφύγει τα λάθη του καλοκαιριού με τις επιλογές Κιντή, Στόρε και Μπάγκσμπο  τώρα δεν θα μιλάγαμε για σωτηρία και τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις αλλά για άλλους στόχους πολύ υψηλότερους, τέλος πάντων συνεχίζουμε με πάθος και δύναμη για να ξεμπλέξουμε μια και καλή με τα σενάρια του υποβιβασμού.

Το επόμενο παιχνίδι με τη λάρισα είναι εξάποντο και η νίκη μονόδρομος που θα μας απαλλάξει μια και καλή από οποιοδήποτε κίνδυνο..

ΣΚΟΡΕΡ: 52' Σφακιανάκης - 63' Γουνδουλάκης, 67' Μήτρογλου


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας (89` Καραλής), Σαμπου, Αναστασάκος, Σφακιανάκης (75` Τάτος), Σκόνδρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι (46` Μπρίτο)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Κβιρκβέλια (83` Σάμαρης), Γιόνσον (60` Κουμορτζί), Ομο, Μπάλαμπαν (60` Σβέρκος), Τσότσαλιτς, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Μήτρογλου



1 σχόλιο:

  1. Όλα καλά αλλά, δεν αρμόζει στον Ιστορικό να περιμένει τελευταίες αγωνιστικές να πάρει βαθμούς από χαλκηδόνες και άλλους τυχαίους. Συμφωνώ για τις αποτυχημένες επιλογές του καλοκαιριού - να μην ξαναγίνουν ποτέ πια! Εμπρός Ιστορικέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή