Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 2-0

Την πιο εύκολη νίκη  ίσως της περιόδου πέτυχε ο εργοτέλης με 2-0 επί της ομάδας μας, αφού η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια που ούτε ο πιο αισιόδοξος του φίλος του δεν μπορούσε να την φανταστεί. Στο 6ο λεπτό μετά από τραγικά λάθη της άμυνας μας γίνεται εύκολα το 1-0, στην συνέχεια παρόλο που αναλάβαμε την πρωτοβουλία του αγώνα δεν έιμασταν καθόλου απειλητικοί, αφού η ανάπτυξη μας εξαντλούνταν στις βαθιές μπαλιές του Γουνδουλάκη στο Μήτρογλου. Η μόνη αξιόλογη φάση προήλθε από την αριστερή πτέρυγα μετά από ατομική ενέργεια του Κοντοέ (ο καλύτερος παίχτης για μια ακόμη φορά),στο 30ο λεπτό αλλά το σουτ του μπλοκαρίστηκε από τον δασκαλάκη. Η κακή μας εμφάνιση στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε με την κόκκινη που δέχθηκε ο Κουμορτζί στο 44ο λεπτό, όταν μετά από φραστική πρόκληση και αγκωνιά που δέχτηκε από το μπέτο, ανταπάντησε με τρικλοποδιά ρίχνοντας στο έδαφος τον αντίπαλό του σε ενέργεια εκτός φάσης .

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια αφού στο 47ο λεπτό ο τζούνιορ με δυνατό ψιλοκρεμαστό σουτ από 40 μέτρα έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Μάχο που φέρει καίρια την ευθύνη και έκανε το 2-0, κάπου εκεί ολοκληρώθηκε η παρουσία μας στο παγκρήτιο και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια τυπική πλέον διαδικασία.

Δυστυχώς με την ήττα στο παγκρήτιο μπλέκουμε σε μεγάλες περιπέτειες και με δεδομένο το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε και τις μεγάλες μεταπτώσεις στην αποδόση μας θα χρειαστούμε ένα μικρό θαύμα για να σώσουμε την κατηγορία.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (46’ Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Μπέτο (75’ Καρέλης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (70’ Χρυσοφάκης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα,Γκαλίτσιος, Κοντοές, Όμο, Τσότσαλιτς (24’ Αναστασόπουλος), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (67’ Σβέρκος), Μπάλαμπαν (46’ Σάμαρης), Μήτρογλου.

Σχόλιο: Ήμουν από αυτούς που υπερασπιζόμουν τον Κουμορτζί και σχεδόν πάντα τον θεωρούσα αναγκαίο όσο άσχημα και να έπαιζε, αφού  συγκριτικά με όλους τους χαφ που διαθέτουμε είναι μια κλάση ανώτερος, χθες αυτό το κατέρριψε με τη συμπεριφορά του και την εν γένει παρουσία του, αναθεωρώ  τη στάση μου απέναντί του. Διοίκηση και προπονητής  πρέπει  να αναλάβουν δράση να του  τρίξουν λίγο τα δόντια, τέρμα η ανοχή για όλους, βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και πρέπει όλοι να το καταλάβουν καλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου