Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

(Χ)αρακίρι...

«Χτύπησε» στο 90' ο Κόστλι! (pics+vds)
Δεν θα πω πολλά για το παιχνίδι, συνολικά δεν ήμασταν καλοί και η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, βέβαια πονάει γιατί ήρθε στο 90' σε μία φάση που έπρεπε όλοι οι παίχτες μας να τρώνε σίδερα και να μην αφήνουν κανέναν αντίπαλο να πάρει ανάσα, αντί γι αυτό συμπεριφέρθηκαν σαν απλοί παρατηρητές της φάσης.

Πέρα από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο που όπως είπα και πιο πάνω δεν ήταν καλή, αντίστοιχα και ίσως πολύ χειρότερη παρουσιάσαμε και εμείς οι φίλαθλοι στις εξέδρες , με μικρή παρουσία αλλά μεγάλη γρίνια, υπερβολικές απαιτήσεις και πικρή κριτική, τόσο για τον προπονητή όσο και για τους ανθρώπους της Διοίκησης, ξεχνώντας βέβαια την συνδρομή τους στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Βέβαια στον Πανιώνιο η παθογένεια είναι ένα συχνό φαινόμενο που δεν με εκπλήσσει όταν εμφανίζεται, εδώ την βιώναμε σε χρυσές εποχές δεν θα τη βιώσουμε τώρα. Όμως αυτό που με εξοργίζει είναι ότι όλοι αυτοί που βρίζουν «Ελέ» και Διοίκηση τώρα, όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν λουφάξει και περίμεναν την πρώτη στραβή για να βγάλουν χολή, αδιαφορώντας για το Σύλλογο και νοσηρή ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Απλά ψάχνουν να επιβεβαιωθούν σε σχέση με την δριμύα κριτική που ασκούσαν από την 1η ώρα που ανέλαβε ο «Ελέ» την ομάδα, δυστυχώς για όλους αυτούς και ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους που στηρίζουμε την ομάδα και στα καλά και στα άσχημα, του στόχους που έβαλε ο Ελέ θα τους πετύχει και αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα κρυφτούν πάλι στα λαγούμια τους, το κρυφτούλι το ξέρουν καλά άλλωστε. 

Υ.Γ. Πληροφορήθηκα την παραίτηση του Σπύρου Μίχου από την Διοίκηση και από την θέση του γενικού αρχηγού, κρίμα γιατί ο Σπύρος δούλεψε όσο κανένας άλλος γι αυτή την ομάδα, λέγεται ότι σε κάποιους δεν άρεσε, γιατί του έβγαινε περισσότερο το συναίσθημα του οπαδού στις συμπεριφορές του  από αυτό του μέλους της Διοίκησης, αν αληθεύει αυτό τότε  ετοιμαστείτε συνοδοιπόροι να βιώσουμε κι άλλες διαιτησίες τύπου σπάθα και αμπάρκιολη και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου