Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ.....

Η δυσπιστία που επικρατούσε το πρώτο διάστημα δημιουργίας αυτής της ομάδας σιγά - σιγά απομακρύνεται, όχι μόνο γιατί αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας της S.L. με την δεύτερη νίκης μας στη βέροια με 1-0, αλλά κυρίως γιατί η ομάδα δείχνει να αποκτάει ταυτότητα, να έχει καθαρό αγωνιστικό πλάνο, οι έμπειροι παίχτες να έχουν δέσει με τους νέους και ο προπονητής να καθοδηγεί με σιγουριά και αποτελεσματικότητα το δημιούργημά του.

Η χθεσινή εμφάνιση μας στην βέροια επιβεβαιώνει αυτό που είδαμε την 1η αγωνιστική εναντίον του άρη εμφανίζοντας την ίδια μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι μας. Ο «Ελέ» είχε στήσει - ακόμη μια φορά - την ομάδα πολύ σωστά κλείνοντας το δρόμο στους αντίπαλους επιθετικούς παίζοντας διπλή ζώνη άμυνας, και με συνεχόμενο τρέξιμο όλων των παιχτών μας, η εστία μας δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Η αμυντική μας λειτουργία λοιπόν τα πήγε περίφημα παρουσιάζοντος τρομερή αλληλοκάλυψη και ετοιμότητα. Επιθετικά δεν μπορούμε να πούμε ότι υστερήσαμε δεδομένου του πλάνου που είχαμε (αμυντικό), που ωστόσο δε μας εμπόδιζε επιθετικά να δημιουργούμε κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα με κινητήριους μοχλούς στο κέντρο τον Μενδρινό που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και τον Γουνδουλάκη. Το γκολ του Μενδρινού στο 50' ήταν αποτέλεσμα της γρήγορης αντεπίθεσης που εκδηλώσαμε από αριστερά με τον Οκόγιε να πασάρει στον Μενδρινό και αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου να πλασάρει ιδανικά γράφοντας το 0-1. Στην συνέχεια παρά την πίεση που δεχθήκαμε δεν κινδυνέψαμε καθόλου και πήραμε μία πανάξια νίκη.

ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ. ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ …

Οι συνθέσεις: βέροια(Μάκης Χάβος): Καντιμοίρης, Σνάουτσνερ, Τόμας, Καλογέρης, Ζε Βιτόρ (59' Καλτσάς), Τζημογιάννης, Ιωάννου, Γεωργέας (66' Γεωργιάδης), Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Μπελόν (77' Πέρεθ Μορένο)

Πανιώνιος(Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Κούρος (74' Κούρντι), Ρόβας, Γουνδουλάκης (61' Αυλωνίτης), Μενδρινός, Αραβίδης, Οκόγε (69' Ντούνης), Διαμαντάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου