Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

«ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.......ΟΥΣΤ ΚΟΡΑΚΙΑ»

Μνήμες σπανέα έφερε η διαιτησία του κάκου που στέρησε από την ομάδα μας την νίκη επί του παο, δίνοντάς του ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε το γκολ του Κ. Μήτρογλου. Δεν είναι η πρωτη φορά που αδικούμαστε αυτή τη χρονία, αλλά η πρώτη με αυτό τον προκλητικό τρόπο και μάλιστα από τον εμπειρότερο διαιτητή της S.L., τυχαίο δεν νομίζω, αφού από την αρχή της χρονιάς  είμαστε στο στόχαστρο των ''ισχυρών'' της S.L.

Η ομάδα μας ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντιπάλό της και στέκονταν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να φαίνεται ότι υπάρχει  διαφορά των 21 βαθμών στο βαθμολογικό πίνακα. Με παίχτες ψυχωμένους και ξέροντας τι ζητούσαν μέσα στο γήπεδο έλεχξαν τον ρυθμό του αγώνα κυριαρχόντας στο κέντρο και δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα του παο. Αυτή ακριβώς ήταν και η πρόθεση του Τάκη Λεμονή να θωρακίσει το κέντρο και να μην επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να αναπτυχθούν. Χρησιμοποίησε σύστημα  4-2-3-1,  με τους Όμο και Τσότσαλιτς σε ρόλο καθαρόαιμων αμυντικών χαφ, ενώ οι Γουνδουλάκης (δεξιά), Ριέρα (αριστερά) και Κουμορτζί που ήταν μπροστά τους, ήταν σαφές ότι είχαν εντολές να προσέχουν ιδιαίτερα και τα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Ο παο εγκλωβίστηκε από την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας και δεν έδειξε απειλητικός, παρά μόνο στο 30' όταν η μπάλλα έφτασε στο σισέ μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο εξαιρετικός Γ. Μάχο απέκρουσε με τα πόδια. Στο διάστημα αυτό κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και δημιουρήσαμε εκπληκτική ευκαιρία με τον Κ. Μήτρογλου στο 19',  όταν ύστερα από κάθετη μπαλιά του Φ. Γουνδουλάκη, ο Κ. Μήτρογλού πέρασε και το τζόρβα αλλά η μπάλλα του έφυγε πλάγια με αποτέλεσμα με βήματα πίσω να προλάβει ο αντίπαλος τερματοφύλακας να βγάλει την μπάλλα κόρνερ. Ότι όμως δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, το καταφέραμε 5 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν ο Κ. Μήτρογλου σκόραρε με κεφαλιά ψαράκι ύστερα από σέντρα του Όμο. Μετά την επίτευξη του γκολ τη σκυτάλη του πρωταγωνιστή την πήρε ο διαιτητής κάκος, όταν  ανακάλυψε πέναλτι τέσσερα λεπτά αργότερα, σε πεντακάθαρο μαρκάρισμα του Κουμορτζί στον λέτο. Ο σισέ ευστόχησε από τη «βούλα» και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, κλεβοντας ουσιαστικά δύο υπεπολύτιμους βαθμούς  από την ομάδα μας.

ΣΚΟΡΕΡ: 49’ Μήτρογλου - 54’ πέναλτι Σισέ


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 51’ Μήτρογλου, 53’ Κουμορτζί, 56’ Κοντοές - 40’ Καντέ, 52’ Βύντρα, 57’ Ζιλμπέρτο Σίλβα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (88’ Σάμαρης), Μήτρογλου, Γουνδουλάκης (73’ Σβέρκος), Κουμορτζί (88’ Αναστασόπουλος), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Σισέ, Καντέ, Γκοβού (75’ Καραγκούνης), Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος (82’ Μαυρίας), Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Σχόλιο: Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίχτες της ομάδας μας και στον προπονητή που έδωσαν τις απαντήσεις τους μέσα στο γήπεδο, σε όλους εκείνους που προδίκαζαν την ήττα μας. Η απόδοση όλων τους ήταν εξαιρετική και κυρίως του Όμο που δέσποζε στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Παρά την πίκρα από την αλλοίωση του αποτελέσματος από τον κάκο οφείλουμε και στον επόμενο αγώνα να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση της νίκης, αυτή τη φορά με αντίπαλο την καβάλα.









  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου