Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 0-0

Καθόλου άσχημα δεν μπήκε το νέο έτος για την ομάδας μας αφού αποσπάσαμε λευκή ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ολυμπιακό βόλου. Η ομάδα κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχεία κυρίως στο πρωτο και στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα όταν χάσαμε και δυο κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε,  στο 10ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με το Ριέρα όταν νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον γιακούπβιτς και στο  83ο λεπτό όταν ο Σκούρτης βρέθηκε απέναντι στον Γιακούποβιτς, όμως αντί να πλασάρει προς στη εστία έκανε παράλληλη πάσα στο πουθενά. Καλύτερος παίχτης για μια ακόμη φορά ο Μάχο που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις στο 54' σε τετ-α-τετ με το Σολάκη και στο 58' σε επικίνδυνο σουτ του Μόνχε.

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Σ. Τσιώλης)ωΓιακούποβιτς, Σέλεζι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Μητρόπουλος (46’ Μπρέσκα), Καπετάνος (73’ Ρόκας), Άλβαρεζ, Ζαραδούκας, Μόνχε, Σολάκης (86’ Ψυχογιός), Μαρτίν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Τ.Λεμονής) Μάχο, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Όμο, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί (76’ Γουνδουλάκης), Σάμαρης (59’ Κούκετς), Ριέρα, Μπάλαμπαν (76’ Σκούρτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου