Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑΝΙΤΣ

Πικρή γεύση μας άφησε η νίκη επί της αεκ με 78-75, αφού επισκιάστηκε από τον σοβαρό ταυματισμό του Μίλος Βούγιανιτς (συντριπτικό κάταγμα περόνης). Ο Σέρβος πλέι μέικερ συγκρούστηκε με τον Τέρελ Καστλ στο ξεκίνημα του αγώνα και είδε τη χρονιά να περνάει μπροστά από τα μάτια του! Οπως είναι γνωστό είχε προγραμματίσει να μεταβεί στο Βελιγράδι σήμερα Δευτέρα (17/1) προκειμένου να υπογράψει στην Παρτίζαν και να δώσει το «παρών» στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκα. Ομως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Ακόμα όμως και έτσι, με τον σοκαριστικό τρυαματισμό του Μίλος και την απουσία του Μακλάουντ η ομάδα μας κέρδισε τον αγώνα φτάνοντας τις έξι νίκες.

 Τα δεκάλεπτα: 15-19, 41-34, 63-59, 78-75

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Αθανασούλας 11(1), Βούγιανιτς, Γιαννόπουλος 4(1), Τσιάρας 15(1), Αθηναίου, Μπατής 7, Γιάνκοβιτς 4, Καββαδάς 5, Ιωάννου 9(1), Κόιβιλ 16, Παραγυιός 5, Μπάρλος 2.
ΑΕΚ (Μηνάς Γκέκος): Καστλ 23(1), Νικολαϊδης 9(1), Παπανικολάου 4, Μακ 6, Ντικούδης 13, Δορκοφίκης 18(1), Καλλινικίδης, Σπαρκς, Μελς 2.

Δηλώσεις:
«Ο τραυματισμός του Μίλος έχει επισκιάσει τα πάντα. Γνωρίζαμε πως θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Είναι εκπληκτικό παιδί και εξαιρετικός παίκτης. Είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην πατρίδα του να παίξει στο ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκα. Ο τραυματισμός του ήταν ένα σοκ» δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και τόνισε:

«Έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Δεν κάναμε πειστική εμφάνιση. Είχαμε μόνο ένα πόιντ γκαρντ. Μας βοήθησε πολύ ο Αθανασούλας στον δημιουργικό τομέα. Τα δικά μας λάθη έβαλαν την ΑΕΚ παιχνίδι. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Μίλος. Στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να περάσουμε από συμπληγάδες. Είμαι αισιόδοξος πως με την έλευση δύο νέων παιδιών να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο».
Οσο για την απόκτηση των Αλεξιτς και Μονρό; «Πριν από την Τρίτη δεν πρόκειται να έρθει κανένας. Ο Άλεξιτς είναι πολύ πιθανό να έρθει αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει ούτε αυτός».

Ο Μάριος Μπατής από την πλευρά του σκεφτόταν μόνο τον συμπαίκτη του: «Το μυαλό μας είναι στον Μίλος. Αυτό θα ίσχυε ακόμη κι αν χάναμε. Του αφιερώνουμε τη νίκη. Του εύχομαι περαστικά και να είναι σύντομα κοντά μας. Είναι εξαιρετικός παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου