Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΕΣΠΑΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ....50 ΧΡΟΝΩΝ!!!

Ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα μας πήρε παλικαρίσια νίκη στο χαριλάου επί του άρη με 2-0, σπάζοντας μάλιστα μια αρνητική παράδοση που κρατούσε από τις 18 Ιουνίου 1961, όταν είχαμε επιβληθεί με 5 -2 με δύο γκολ των Θ. Σαραβάκου, Γ. Γιαννακόπουλου και ένα του Σ. Χάϊτα.

Η ομάδα μας πολύ καλά στημένη από τον Τ. Λεμονή εγκλώβισε τα ατού του άρη, που σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε απειλητικός για την εστία του εξαιρετικού για μια ακόμη φορά Γιούργκεν Μάχο. Στο κέντρο της άμυνας δέσποζε ο εξαιρετικός Δ. Σιόβας με άξιο συμπαραστάτη του τον Μ. Λάτκα, δεξιά ξεκίνησε ο Μάρκους Γιόνσον στην θέση του Σ. Βαρό επιλογή που αποδείχτηκε και με το παραπάνω σωστή αφού από δική του παράλληλη σέντρα στο 18΄ και αποδέκτη τον Κ. Μήτρογλου προηγηθήκαμε 1-0. Αριστερά ο πάντα μαχητής Γ. Κοντοές που εξουδετέρωσε τον χαβίτο και όσες φορές χρειάστηκε και το νέτο. Στο κέντρο οι Ε. Τσότσαλιτς και Σ. Όμο να κάνουν εκπληκτική δουλειά ανασταλτικά και να προωθούν σε πολλές περιπτώσεις την μπάλα στην επίθεση με σχετική ευκολία. Ο Μ. Κουμορτζί δυστυχώς δεν ήταν καλός εμφανώς επηρεασμένος από το θόρυβο των τελευταίων ημερών γύρω από το θέμα της μεταγραφής του. Στα άκρα έπαιξαν οι Σ. Ριέρα αριστερά και ο Μ. Μπάλαμπαν δεξιά οι οποίοι έδωσαν πολλές μάχες με πολύ τρέξιμο (λέτε να έφταιγε το 2010 για την αδιαφορία ?). Τέλος στην επίθεση ο εκπληκτικός στο ντεμπούτο του με την ομάδα μας Κ. Μήτρογλου, που σκόραρε δις και έδειξε με το καλημέρα ότι είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες επιθετικούς, ιδιαίτερα το 2ο γκολ σημειώνεται από επιθετικούς κλάσης, αφού αδειάζει το νέτο, με δυνατό δεξί σουτ στέλνει την μπάλα από πλάγια θέση στο δεξί γάμα του σηφάκη, ονειρικό ξεκίνημα και επισφράγιση της νίκη μας σε μια αφιλόξενη παραδοσιακά έδρα.

ΣΚΟΡΕΡ: 18’, 90’+1 Μήτρογλου

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα (80’ Πορτίγια), Τσέζαρεκ, Κατίδης (67’ Αραβίδης), Φατί, Μίσελ, Καζναφέρης (58’ Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς (80’ Αναστασόπουλος), Κουμορτζί (57’ Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν (63’ Σάμαρης).


ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου