Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΔΟΝΗ 1-0 ΤΗΝ αεβ

Εκεί , εκεί στη Β'  Εθνική το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα μετά την νίκη της ομάδας μας επί της αεβ. Και έτσι έπρεπε να συμβεί, αφού αν διάβαζε κανείς τα πρωτοσέλιδα του ''κίτρινου'' τύπου και τις δηλώσεις παραγόντων της αεβ το διπλό το είχαν σχεδόν σίγουρο. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ''ξενοδόχο'' τον Ιστορικό τον Πανιώνιο που τους άφησε μόνους στον πατό της βαθμολογίας , εκεί που επικρατεί το μαύρο σκοτάδι. Τα μεσάνυχτα παρεμπιπτόντως όταν το ρολόι χτύπησε 12:00 τα πρώτα δείγματα διάλυσης της αεβ 44 έκαναν της εμφανισή τους με τους διωγμούς των βλάχου και μαύρου, κι όλα αυτά μετά την σπουδαία σε σημασία νίκη μας με 1-0, ύστερα από το γκολ που πέτυχε ο Λεωνίδας Καμπάνταης στο 16' του 1ου ημιχρόνου της συνάντησης. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού ήταν ένα κακό παιχνίδι χωρίς επικίνδυνες φάσεις σε καμία από τις δύο εστίες, ωστόσο εκεί που υπερτερούσαμε ήταν στην προσωπικότητα των παιχτών μας και στην ανωτερότητα του Ελέ έναντι του βαγγέλη βλάχου. Για μια ακόμα φορά εμφανιστήκαμε δυνατοί μαχητικοί, και αποτελεσματικοί, γεγονός που επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Η 4η νίκη είναι πλέον γεγονός και συνιστά ένα ιστορικό ρεκόρ για την ομάδας μας αφού είναι το καλύτερο ξεκίνημα που έχουμε πραγματοποιήσει στα εθνικά πρωταθλήματα. Τέλος και για την αποκατάσταση της πραγματικότητας, αυτής, που το σύνολο σχεδόν των αθλητικογράφων μονίμως παραποίει παραθέτω κάποιες δηλώσεις του Ελέ από την χθεσινή συνέντευξη τύπου:
 "Επειδή σαν ομάδα δεν διεκδικούμε άλλοθι και δικαιολογίες, αυτό δεν σημαίνει πως δίνει το δικαίωμα για παραποίηση της αλήθειας. Η πιο καινούργια ομάδα της Σούπερ Λιγκ φέτος είμαστε εμείς. Δεν θέλω κανένα άλλοθι όταν θα χάνουμε, δεν θέλω καμία δικαιολογία, δεν μου αρέσει η μεμψιμοιρία, αλλά να ξέρουμε και τι λέμε. Ο μοναδικός που έπαιζε πέρσι στον δεύτερο γύρο ήταν ο Κώστας Μενδρινός και λίγο ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος μπαινόβαινε στην ενδεκάδα. Ολα τα υπόλοιπα παιδιά ουσιαστικά είναι κανούργια στην ομάδα"

Υ.Γ. Ως παλιό θα πρόσθετα και τον Φ. Γουνδουλάκη

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης (79' Ανδράλας), Μενδρινός (59’ Μιλοβάνοβιτς), Αραβίδης, Κολοβός (90'+2' Αυλωνίτης), Καμπάνταης


αεβ: (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής, Κοντοές, Μπουγαΐδης (46’ Φούντας), Κουτρουμπής, Αρκούδας, Γιάγκο, Ρίκκα (68’ Τσίτας), Κουρέλλας (46’ Γκερέιρο), Γροντής, Κατίδης, Φουρτάδο

2 σχόλια:

  1. Το Σάββατο μετά τον αγώνα, είδα έναν φίλο που έγραφε παλιότερα και στα πανιώνια μπλογκ, το Νίκο, ο οποίος είναι μουσικός και είχε μια πολύ ωραία ιδέα την οποία πρέπει να γνωστοποιήσω εδώ, μπας και καταφέρουμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους απλήρωτους εργαζομένους και ποδοσφαιριστές τού Πανιωνίου. Τουτέστιν, να διοργανώσουμε μία συναυλία στην οποία θα παίξουν δωρεάν όσοι πανιώνιοι μουσικοί θέλουν (και έχουμε πάρα πολλούς), με μικρό εισιτήριο για να έλθει πολύς κόσμος και τα έσοδα να τα μοιραστούν οι απλήρωτοι. Τα διαδικαστικά τα βλέπουμε σιγά σιγά, αλλά πώς σας φαίνεται; Εγώ νομίζω πως αν το δούμε ζεστά το θέμα και σε συνεργασία με πιό οργανωμένες ομάδες φιλάθλων μας (Πάνθηρες,Ίωνες κλπ) για να βρούμε κι άλλες βοήθειες (μηχανήματα, ηχολήπτες, φωτισμούς κλπ), και να το διαφημίσουμε δεόντως, ώστε να έχει μεγάλη επιτυχία, θα τα καταφέρουμε και θα μαζέψουμε ένα σεβαστό ποσόν. Η συναυλία στο Ναό...φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία ιδέα!!!

      Μπορούμε να την προωθήσουμε σε ολά τα Πανιώνια Blogs & forum, και να έρθουμε και σε επαφή με την Διοίκηση για να αρχίσουμε να το οργανώνουμε.

      Διαγραφή