Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ.........




Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρισκόμαστε μετά την νίκη μας 2-1 επί του οφη, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της S.L. Τέτοιο ξεκίνημα με 3Χ3 δεν θα το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός μας, δεδομένων των  δυσκολιών μας αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου , γι’ αυτό όνειρο ζω μη με ξυπνάτε...

Στα του χθεσινού παιχνιδιού, η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά, πιέζοντας τον αντίπαλο από το ξεκίνημα του αγώνα, ενώ οι επιθέσεις που εκδηλώναμε ήταν απόρροια της γρήγορης κυκλοφορίας και της αξιοποίησης των άκρων μας, που για ένα ακόμη παιχνίδι τα πήγαν εξαιρετικά με τον Κούρο και Κολοβό αριστερά και με τον Σπυρόπυλο και Ντούνη δεξιά. Στο κέντρο υπήρχε ακατάπαυστο τρέξιμο με τον Ρόβα να διακρίνεται τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά, με άξιους συμπαραστάτες τους Μενδρινό και Γουνδουλάκη. Αμυντικά υπήρχε για ακόμη μια φορά αλληλοκάλυψη και αποτελεσματικότητα στα μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να φαίνεται ακίνδυνος. Εκεί που φάνηκε να υπάρχει αδυναμία είναι στη θέση του σέντερ-φορ αφού παρά τις φάσεις που δημιουργούσαμε δεν υπήρχε ο κατάλληλος παίχτης να σκοράρει ή τουλάχιστον να απειλεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ότι όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε εμείς το έκαναν οι αντίπαλοι μόνοι τους, όταν στο 30' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού ο σίσιτς στην προσπάθεια του να αποκρούσει, έδιωξε την μπάλα άτσαλα στο ύψος της μικρής περιοχής, αυτή πήρε ύψος και ο γουναρίδης νομίζοντας ότι θα κατέληγε εκτός αγωνιστικού χώρου την άφησε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο βάθος της εστίας του, ΓΚΟΛ με περισσή δόση τύχης, με σκορ 1-0 έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, η ομάδα μας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τον οφη ωστόσο να δείχνει πιο ανεβασμένος αλλά όχι τόσο απειλητικός, και φτάσαμε στο 54' όταν ο Κούρος έκανε ωραία κίνηση από αριστερά μπαίνοντας στην περιοχή του οφη, γύρισε την μπάλα προς την αντίπαλη εστία και ο Βάντο στην προσπάθεια του να τη διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0. Από το σημείο αυτό και μετά έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού με την ομάδα μας ωστόσο να χάνει στο 65' εκπληκτική ευκαιρία, όταν ο Λαμπρόπουλος μετά από σέντρα του Μενδρινού και με σχεδόν εξουδετερωμένο τον γουναρίδη, από το ύψος της μικρής περιοχής πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει με 2-0 ο οφη στο 84' μειώνει το σκορ σε 2-1, όταν ο σίσιτς μετά από κακή απομάκρυνση της μπάλας από την περιοχή μας γίνεται κάτοχός της, και από αριστερά βγάζει μια σέντρα η μπάλα βρίσκει στον Κουλουχέρη, και καταλήγει στα δίχτυα του Περιστερίδη. Τέλος στις καθυστερήσεις χωρίς να παίζουμε με καθαρό μυαλό λίγο έλειψε να ισοφαριστούμε όταν ο σισιτς από ευνοϊκή θέση μέσα στην μεγάλη μας περιοχή σουτάρει δυνατά αλλά  ο Περιστέριδης μπλοκάρει την μπάλα κρατώντας την νίκη που μα διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σχόλιο: Η ομάδα ανεβασμένη, στο πρώτο ημίχρονο κυκλοφορούσαμε υποδειγματικά την μπάλα και παίζαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, μεγάλη αδυναμία η έλλειψη ενός ικανού σεντερ-φορ που θα έχει εύκολο το γκολ, είναι σίγουρο ότι σε επόμενα δύσκολα παιχνίδια, η έλλειψη αυτή θα φανεί. Κρατάμε την νίκη και πανηγυρίζουμε, την επόμενη Κυριακή Λειβαδιά που παραδοσιακά είναι δύσκολη έδρα για εμάς, η στήριξη του κόσμου δεδομένη.Τέλος ο Ελευθερόπουλος δεν διδάσκει μόνο προπονητική αλλά και ήθος, με την κίνηση εμψύχωσης του γουναρίδη στο ημίχρονο.

ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ...

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Δ. Ελευθερόπουλος)  Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κουρος, Ρόβας (90+ Αυλωνίτης), Γουνδουλάκης, Μενδρινός (83' Ανδράλας), Ντουνης, Κολοβός (76' Οκόγιε), Διαμαντάκος.

ΟΦΗ: (Ν. Αναστόπουλος) Γουναρίδης, Βερόν, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (59' Μπανούσης), Κουτσιανικούλης (77' Καπουράνης), Παπάζογλου, Βάντο, Ιωαννίδης (77' Βιτώρος), Σόουζα, Σίσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου