Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!


Μεγάλη νίκη, μεγάλη ανατροπή και συνεχίζουμε δυνατά την ξέφρενη πορεία μας. Η ομάδα μας, έδειξε ότι ακόμη και αν κάτι στραβώσει από την αρχή ,είναι σε θέση να διεκδικήσει και να πάρει αυτό που θέλει, και χθες στα Γιάννενα πήραμε μια πανάξια ΝΙΚΗ με σκορ 2-1. Ο Γουνδουλάκης στο 36’ και ο Λαμπρόπουλος στο 71’ μας έστειλαν στα ουράνια, αφού ανατρέψαμε το γκολ που πέτυχε ο ίλιτς , στο 2΄ της αναμέτρησης.

Ο πας είναι γεγονός ότι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πέτυχε γρήγορα γκολ, έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, αλλά όλα αυτά με μέχρι το 35΄ όταν η ομάδας μας βγήκε στην επίθεση. Ο Καμπάνταης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του πας με πλάτη στο τέρμα, με τον πάντο να τον τραβάει παρατεταμένα από την φανέλα, ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε σωστά πέναλτι. Την (εύστοχη) εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Γουνδουλάκης ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 36’. Με την ισοφάριση, η ψυχολογία της ομάδα μας ανέβηκε κατακόρυφα και λίγο έλλειψε στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου να προηγηθούμε με τον Καμπάνταη, όταν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του πας μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας έδωσε χώρο στον πας που πίεζε χωρίς ωστόσο να φαίνονταν ικανός να απειλήσει τον πολύ καλό Περιστέριδη και φτάσαμε στο 71΄, όταν ο Μενδρινός που πέρασε στην θέση του Σάμαρη , εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Λαμπρόπουλος οριζοντιώθηκε για να κάνει με κεφαλιά το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σχόλιο: Η ομάδα μας διατήρησε το πάθος την αγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που έδειξε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια (με εξαίρεση τη λειβαδιά). Οι νέοι παίχτες δείχνουν πιο ώριμοι αγώνα με τον αγώνα, αποκτούν αυτοπεποίθηση και λειτουργούν αποτελεσματικά. Η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού από τον προπονητή μας γίνεται με άριστο τρόπο, ο κάθε παίχτης δείχνει να αρπάζει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται, όπως χθες ο Σάμαρης, προηγούμενα ο Κολοβός, ο Ντούνης κλπ. Η ομάδα παρουσιάζει αξιοθάμαυστη σταθερότητα και όλα αυτά χάρη στη σκληρή δουλειά που φαίνεται να γίνεται στις προπονήσεις με πρωτομάστορα τον «Ελέ», που έχει δημιουργήσει μία ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης «ΟΜΑΔΑ» που το ‘’εγώ’’ γίνεται ‘’εμείς’’ από το 1ο λεπτό έως το 90ο.

Το επόμενο παιχνίδι με την κέρκυρα που φαντάζει εύκολο, αλλά δεν είναι, μάλιστα το θεωρώ πολύ πιο δύσκολο από τα προηγούμενα, αφού η κέρκυρα δείχνει ανεβασμένη με συνεχή θετικά αποτελέσματα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε και τον πρώην μας, Α. Μάντζιο, που κάνει την αναμέτρηση ακόμη δυσκολότερη. Ωστόσο υπάρχει πολύ χρόνος για σωστή προετοιμασία που θα φέρει την 6η νίκη, εξάλλου γνωρίζω ότι ο «Ελέ» τους έχει όλους προσγειωμένους και προσηλωμένους στους στόχους μας……….

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Λίλα, Οικονόμου, Πάντος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Βίλα, Τσουκαλάς (Νικλητσιώτης 82’), Γεωργίου (Τζάνης 64’), Κοροβέσης (Γιάχος 77’)

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (Μενδρινός 66’), Κολοβός (Ντούνης 58’), Καμπάνταης (Διαμαντάκος 73’), Αραβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου