Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ 3-0 ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ


Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από την ''εκδρομή'' της ομάδας μας στην Λειβαδιά και αποφάσισα να γράψω μερικές λέξεις με πιο καθαρό μυαλό για την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Δυστυχώς οι προσδοκίες που καλλιεργήσαμε για το αποτέλεσμα του αγώνα διαψεύστηκαν πανηγυρικά, αφού τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και σε καμία περίπτωση δεν πλησιάσαμε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων. Δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου μαχητικοί, ούτε αποτελεσματικοί στον αμυντικό τομέα, στοιχεία που μας χαρακτήριζαν σε όλες τις επίσημες μέχρι χθες αναμετρήσεις μας. Από την άλλη και στην επιθετική ανάπτυξη υστερήσαμε, πράγμα που με βάση την εικόνα στο παιχνίδι με τον οφη δεν  το περίμενα, πίστευα ότι στην Λειβαδιά θα παρουσιαστούμε ακόμη πιο ανεβασμένοι και θα διεκδικούσαμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση λοιπόν αυτή μας επαναφέρει στην πραγματικότητα με  ομολογουμένως λίγο ''βίαιο'' τρόπο, αλλά αν αναλογιστούμε ότι απέναντί μας υπήρξε μία κανονική ομάδα με κάποιους πολύ καλούς παίχτες ίσως θα έπρεπε να είμασταν πιο υποψιασμένοι και  λίγο πιο προσγειωμένοι στην δεδομένη πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που μας απαγορεύει να κάνουμε μεταγραφές ή να ανανεώνουμε συμβόλαια, με μια οικονομική δυσπραγία αφόρητη. Σε αυτό το περιβάλλον δημιουργήθηκε η ομάδα μας και έτσι θα πορευτεί μεχρι το τέλος του πρωταθλήματος. και πρέπει να μείνει όρθια για να πετύχει του στόχους της, αγωνιστικούς και μη, δλδ παραμονή στην κατηγορία και οικονομική εξυγίανση. Ο Ελέ καθότι έξυπνος άνθρωπός ήταν σίγουρος ότι τα άσχημα θα ερχόντουσαν και γι αυτό πάντα έλεγε ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας όταν δεν θα είναι όλα καλά. Από την Κυριακή λοιπόν πρέπει ώριμα να διαχειριστεί την ήττα και να βοηθήσει τα νέα παιδιά να την ξεπεράσουν, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια αρχή γενομένης η αναμέτρηση με την αεβ για την 5η αγωνιστική. Επίσης στο σημείο αυτό και χωρίς να θέλω να το παίξω προπονητής θα πρέπει ο Ελέ να ενσωματώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην βασική  ομάδα τον Όμο και το Σάμαρη παίχτες καλούς και με σημαντική εμπειρία που μπορούν να ανεβάσουν  και του πιτσιρικάδες συμπαίχτες.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (87' Κουτσόπουλος), Πόι (84’ Μίλιεβιτς), Ροτζέριο (72’ Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι.


Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33’ Μιλοβάνοβιτς), Μενδρινός, Ντούνης (60’ Καμπάνταης), Αραβίδης (46’ Κολοβός), Διαμαντάκος. 

1 σχόλιο: