Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

Τάσεις αυτοκτονίας επιδείξαμε στο χθεσινό παιχνίδι με τη λάρισα, αφού ένας αγώνας κλειδωμένος από το ημίχρονο στη νίκη με σκορ 2-0, κατορθώσαμε και τον κάναμε ροντέο και τελικά να λήξει ισόπαλος με 3-3!

Στο αρχή του αγώνα μπήκαμε μουδιασμένοι, αλλά μετά το 10λεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και αναλάβαμε την πρωτοβουλία του αγώνα. Στο 21' μετά από φάουλ που κερδίσαμε αριστερά και λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της λάρισας ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά ακριβείας ύστερα από συστημένη σέντρα του Κρικβέλια ανοίγει το σκορ. Η συνέχεια ήταν εξαιρετική για την ομάδα μας αφού πιέζαμε τη λάρισα και στο 31' κερδίσαμε πέναλντι ύστερα από ωραία ενέργεια του Κοντοέ,όταν μετά από μπαλιά του Μήτρογλου στο κενό χώρο μπήκε στην μεγάλη περιοχή της λάρισας από αριστερά και ιγκλέσιας  σπρώχνοντάς τον από πίσω το έριξε στο έδαφος, καθαρό πέναλντι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μήτρογλού κάνοντας το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη κάποια μαγική δύναμη μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας μας και υπνώτισε του παίχτες μας αφού η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα. Η λάρισα μην έχοντας να χάσει τίποτα μπήκε επιθετικά και κατόρθωσε να μειώσει σε 2-1 στο 61' με τον μετίν που σκόραρε με το χέρι, αλλά ο διαιτητής παππάς δεν είδε τίποτα. Τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα  είχαν έρθει αλλά ουδόλως ανησύχησαν τον λεμονη και του παίχτες μας, όμως κόντρα την ρόη του αγώνα ο Μπάλαμπαν με απ΄ευθείας χτύπημα φάουλ στο 76' έκανε το 3-1. Όλοι πίστεψαν ότι  αυτό το γκολ ήταν το χαριστικό χτύπημα για την ομάδα του κάμπου, όλοι εκτός του διαιτητή παππά που στο 82' εφευρίσκει πέναλντι του Μαχό στον ιγκλέσιας ανεξάρτητα που τελευταίος ανετράπη από το ....φύσημα του αέρα, το πέναλτι εκτέλει ο μετίν και μειώνει σε 3-2, και σαν να μη έφτανε αυτό στο 85' ήρθε η ολοκληρωτική ψυχρολουσία για όλους μας αφού ο προκλητικός νταμπίζας με κεφαλιά ισοφάρισε τον αγώνα σε 3-3 που ήταν και ο τελικό αποτέλεσμα.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν η χρυσή ευκαιρία για να τελειώσουμε μια και καλή με την υπόθεση παραμονή τελικά αυτοκτονήσαμε και παρατείναμε την αγωνία μας για τις επόμενες αγωνιστικές, που όλες είναι τελικοί. Κάποιοι θέλουν ντε και καλά η λάρισα να παραμείνει στη S.L.  δεν εξηγείται αλλιώς  τετοια διαιτητική εύνοια.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Κβιρκβέλια, Ομο, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί (72' Μπάλαμπαν), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σβέρκος (59' Λάτκα).

ΛΑΡΙΣΑ: Αμπάρης, Μελίσσης (46' Ταλ), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Αμπουμπακάρι (64' Κανόμπιο), Μετίν, Πανκράτ, Ρομέου (46' Κουζέν), Κούλιτς, Ιγκλέσιας.



1 σχόλιο:

  1. Γιατί "με την ψυχή στο στόμα" να σωθείς ενώ είχες το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με σκορ 3-1 στο 77΄; Διότι ο Ιστορικός ΔΕΝ είναι ΟΜΑΔΑ. Είναι το αποτέλεσμα των καταπληκτικών επιλογών των διαφόρων τεχνοκρατών και αυτού του "θύματος ουσιών" που τους έφερε. Γειά σου ρε Πανιωνάρα με το κατάντημά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή