Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ Νο 2

Την επόμενη του παιχνιδιού με την λάρισα είχα γράψει "...Τάσεις αυτοκτονίας επιδείξαμε στο χθεσινό παιχνίδι με τη λάρισα...'', ε ακριβώς το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στον παιχνίδι με τον ηρακλή, αφού η διαφαινόμενη νίκη μας μεταβλήθηκε σε ισοπαλία στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων!!! Δυστυχώς επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά τη φράση ότι ''χάσαμε χρυσή ευκαιρία να τελειώνουμε μια και καλή με την υπόθεση παραμονή''. Οι τελικοί συνεχίζονται και αυτή τη φορά με την κέρκυρα απαγορεύονται τα λάθη.


Λίγα λόγια για το παιχνίδι.

Στην αρχή του παιχνιδιού δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και παραμέναμε στην άμυνα μας, χωρίς ωστόσο να παραμελούμε την επίθεση αφού όταν μας δίνονταν η ευκαιρία φεύγαμε στην κόντρα. Ο ηρακλής ήταν σαφώς πιο επιθετικός και στο 19΄ κέρδισε πέναλντυ σε ''ανατροπή'' του Μάχο στο ιάκομπ, ευτυχώς όμως ο φύλακας - άγγελος Μάχο απέκρουσε το πέναλντυ και διόρθωσε το προηγούμενο λάθος του. Από τη σημείο αυτό και μετά η ομάδα μας έγινε πιο επιθετική και με εκφραστή στην επίθεση τον Μήτρογλου προηγηθήκαμε στο σκορ, ήταν στο 39' όταν με κεφαλιά-πάσα ο Γουνδουλάκης, τροφοδοτεί τον Μήτρογλου στην καρδιά της μεγάλης περιοχής του ηρακλή και ψύχραιμα πλασάρει τον μπαντή ανοίγοντας το σκορ, το 0-1 ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε με σφιχτή άμυνα και στις αντεπιθέσεις δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, ειδικότερα στο 80' όταν Γουνδουλάκης πάτησε για τον Ριέρα, αυτός βρήκε τον Κρικβέλια που πλάσαρε αδύναμα στην αγκαλιά του μπαντή. Τελικά ότι δεν κάναμε εμείς το έκανε ο ηρακλής στο 93' με σκόρερ τον μαχόπ που άρπαξε την ευκαιρία μετά την προσπάθεια του επαλέ ο οποίος μετά από πάσα του ζερκά στο ύψος της μικρής περιοχής της ομάδας μας σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Τσότσαλιτς και εξοστρακίστηκε στο μάχοπ με την γνωστή κατάληξη.

Πότε θα απαλλαγούμε από το άγχος ρε παιδιά? Την επόμενη αγωνιστική σας παρακαλούμε τελειώστε με την υπόθεση της παραμονής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου