Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΣΧΟΣ COME-BACK

Ο Γιώργος Παράσχος επιστρέφει εκ νέου στο πάγκο της ομάδας μας, με στόχο και αυτή τη φορά να σώσει την παρτίδα από την τραγική πορεία που πραγματοποιούμε, στο πρώτο τρίτο του πρωταθλήματος της SL. Η πρόσληψη του 58χρονου τεχνικού έγινε  με γνώμονα την εμπειρία του, το προηγούμενο πέρασμα του από την ομάδα, και το κασέ του. Η κίνηση αυτή ενδέχεται να δώσει ηρεμία και σταθερότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για μια καλύτερη συνέχεια, στο Γολγοθά που έχουμε να διανύσουμε μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου. Όλοι οι αγώνες που ακολουθούν (ατρόμητος εντός, αελ εκτός, ηρακλής εντός, κέρκυρα εντός, πανσερραϊκός εκτός, αστέρας εντός) είναι τελικοί και σίγουρα μέσα στις δυνατότητες της ομάδας μας, με δεδομένο αυτό ο νέος προπονητής έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αναδείξει τις αρετές της ομάδας και να δημιουργήσει τις βάσεις για μία διαφορετική πορεία στο δεύτερο γύρο. Στο σημείο αυτό σημειώνουμε ότι ο Γ. Παράσχος δεν αποτέλει ίσως τη λύση που όλοι οι φίλαθλοι του Ιστορικού περιμένανε από τη Διοίκηση, αφού οι πορείες που έχει πραγματοποίησει στην καριέρα του με τις ομάδες που αναλάμβανε, δεν είχαν να σημειώσουν κάτι το αξιοπρόσεχτο με εξαίρεση ίσως τα πρώτα χρόνια στο πάγκο της νεοφώτιστης χαλκηδόνας. Κατά την άποψη μου δεν αποτελεί ούτε λύση ανάγκης, ούτε λύση μακροπρόθεσμου χαρακτήρα, αλλά μεσοπρόθεσμου, που τα αποτελέσματα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα καθορίσουν και την ανανέωση της συνεργασίας μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε στο Γ. Παράσχο καλή επιτυχία και ελπίζουμε να μας βγάλει από τη στενωπό που μας οδήγησαν επιλογές ματαιόδοξων και ιδιοτελών ανθρώπων.

1 σχόλιο:

  1. τα πάντα εξαρτώνται από τα χρήματα. Για το μπάτζετ του Πανιωνίου τη δεδομένη στιγμή, για τη βαθμολογική μας κατάσταση, για το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας και για διάφορους άλλους λόγους, όπως το ότι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ο Παράσχος ήταν η καλύτερη επιλογή.

    Να μην ξεχνάμε ότι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μακροπρόθεσμος προγραμματισμός. Ακόμη και ο Λίνεν που λατρεύτηκε από μεγάλη μερίδα των οπαδών του Πανιωνίου και κατά τη γνώμη μου ήταν ο καλύτερος προπονητής από την εποχή του Ούρμπεν Μπράμς έμεινε μόλις δύο χρόνια στον πάγκο, μολονότι ήταν απόλυτα πετυχημένος.

    Ο στόχος της ομάδας ήταν δήθεν η τριάδα, σήμερα έγινε η παραμονή (στόχος εφικτός για τον Παράσχο και για το υλικό που έχουμε με κάποιες προσθήκες). Μετά από 10 μήνες θα έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα και δεδομένα.

    επειδή πολλοί απαξιώουν τον Παράσχο, ας δουν έναν πρόχειρο και ελλειπή κατάλογο των προπονητών που πέρασαν από τον πάγκο του Πανιωνίου και ας βγάλουν συμπεράσματα...

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85

    Όχι. Ο Μουρίνιο δεν περιλαμβάνεται :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή