Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΕΡΑΣΕ ΠΙΚΡΑ!!!

Η ομάδα μας έδειξε πάθος και πίστη για την νίκη. Παρά τα όσα εξελίχθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τόσο σε διοικητικό (όλοι τα γνωρίζουμε) όσο και αγωνιστικό (αποχώρηση Παράσχου) επίπεδο, με ψυχή πάνθηρα, τύχη και υπερπροσπάθεια πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, που θα τη βοήθησει να ανακάμψει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Αν αναλογιστεί κανείς και τις τρεις σημαντικές απουσίες βασικών παιχτών (Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Βαρό), η νίκη αυτή έχει έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία με τον τρόπο που επιτεύχθει. Το γκολ σημέιωσε στο 42' ο Σάμαρης με ωραίο απ΄ευθείας σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της αελ, ύστερα από κεφαλιά αποκρουση των αμυντικών της, σε γέμισμα του Φ. Γουνδουλάκη μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 85' χάσαμε και την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν ο Χίκα βγαίνει τετ α τετ με τον Αμπάρη, αλλά καθυστερεί όσο χρειάζεται για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της αελ. Μεγάλη νίκη, μεγάλο πάθος, συγχαρητήρια σε όλους που εργαστηκαν γι΄αυτήν, σε παίχτες, προπονητές και παραγόντες που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα αυτή τη δύσκολη στιγμή.


Οι ενδεκάδες:
ΑΕΛ: Αμπάρης, Ταλ (74' Βελάσκο), Κολοβέτσιος Νταμπίζας, Βενετίδης, Σίμιτς (59' Μακίνουα), Ρομέου, Ιγκλέσιας (67' Μπλάζεκ), Κανόμπιο, Μετίν, Κουζέν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα, Κοντοές, Όμο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης (83' Χίκα), Σάμαρης, Σαλαλί (65' Οκπάκο), Ριέρα (90'+1 Γιόνσον).

Σχόλιο: Αν η ομάδα μας δείξει το ίδιο πάθος και στα επόμενα παιχνίδια δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου