Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 5-0

Απαράδεκτη εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης. Αν και η αρχή του αγώνα δεν προμήνυε τέτοιο αποτέλεσμα τελικά φύγαμε από το γήπεδο με σκυμμένα κεφάλια από το βαρύ 5-0!
Το παιχνίδι ξεκίνησε απρόσμενα καλά και στο 4ο λεπτό σημείωσαμε τέρμα με τον Σίτο Ρίερα, αλλά ο διαιτήτης Κωνσταντινέας με υπόδειξη του βοηθού του, το ακύρωσε  - κακώς -  ως offside. Από εκεί και πέρα και μέχρι το 34ο λεπτό που σημειώθηκε το 1ο γκολ του ολυμπιακού, μετά από παιδαριώδες λάθος του Λάτκα και αδράνεια του Μάχο στο σουτ του μιραλάς, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλούμασταν. Το ημίχρονο έληξε με 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η πλήρης κατάρρευση αφού δεχτήκαμε 4 γκολ, με την ομάδα μας να παραπαίει στον αγωνιστικό χώρο.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (62' Μοντέστο), Τοροσίδης, Μοϊσές, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ (71' Πάντελιτς), Φετφατζίδης, Ριέρα, Μιραλάς(76' Νέμεθ)


Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοέ, Τσότσαλιτς, Κουμορτζί(83' Κολοβός), Σάμαρη, Γουνδουλάκη (59' Χίκα), Ριέρα, Μπάλαμπαν

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Σχόλιο: Τι θα γίνει ρε παιδιά μία ζέστη μία κρύο....συνέλθετε γρήγορα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου