Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΗΝ αεκ

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας και υπέταξε την αεκ με 1-0, αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αφού οι χαμένες ευκαιρίες  ειδικά του πρώτου ημιχρόνου αν αξιοποιούνταν θα το είχαν φτάσει στο 4-0.

Συνοπτικά η εικόνα του παιχνιδιού:
1ο Ημίχρονο
Η πρώτη  μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 11', μετά από φανταστική εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν από μακριά, ο Σάχα διώχνει εντυπωσιακά τη μπάλα σε κόρνερ.
Η δεύτερη χαμένη ευκαιρία στο 17', ο Ριέρα έκανε τη σέντρα από δεξιά στον αμαρκάριστο Μπάλαμπαν, ο Κροάτης στόπαρε με το στήθος, σούταρε, αλλά ο Σάχα του είπε και πάλι  «όχι».
Η τρίτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 20', ο Σίτο Ριέρα «χόρεψε» τον Νασούτι, προχώρησε προς τη μεγάλη περιοχή της αεκ, έστρωσε στον επερχόμενο Γουνδουλάκη, που σούταρε, λίγο πάνω από την εστία του Σάχα.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως για να ανοίξουμε το σκόρ ήρθε στο 32' με πέναλτι που κέρδισε ο Μπάλαμπαν. Ο Μπόσκο μπήκε στην περιοχή της αεκ περνώντας τον Αργυρίου σαν σταματημένο,  ο τελευταίος τον ανατρέπει, καθαρό πέναλτι. Την εκτέλεση  αναλαμβάνει ο Ριέρα σουτάρει στην δεξιά γωνία του Σάχα αλλά ο πορτιέρο της αεκ αποκρούει.
Στο 36' απευθείας κόκκινη κάρτα στον Νταντόμο για εγκληματικό χτύπημα στον Σάμαρη!!!



2ο Ημίχρονο.
Ξεκινήσαμε πάλι πολύ δυνατά και στο 50΄ μετά από σέντρα του Μανιάτη από δεξιά, ο Ριέρα, στην «καρδιά» της άμυνας της ΑΕΚ, πιάνει μία φανταστική κεφαλιά και ανοίγει το σκορ (1-0)! Στη συνέχεια κατεβάσαμε ταχύτητα  και διαφυλάξαμε με άνεση το 1-0. Η αεκ και στα 94 λεπτά παιχνιδιού δεν δημιούργησε ΚΑΜΙΑ! ευκαιρία.

Σχόλιο: Η ανωτερότητα της ομάδας μας ήταν εμφανής σε όλα τα επίπεδα, οι παίχτες μας έδειξαν χαρακτήρα, και με ψυχή πάνθηρα πήραν μια σπουδαία νίκη. Πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο, ότι εξακολουθούμε να έχουμε πρόβλημα στο γκολ, δημιουργούμε κλασικές ευκαιρίες αλλά δύσκολα τις αξιοποιούμε. Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να βρούμε λύση στο πρόβλημα αυτό, έχουμε Γολγοθά να διανύσουμε μέχρι φτάσουμε σε ασφαλή βαθμολογική θέση. Τέλος, ο παλμός της κερκίδας σπουδαίος,  με τέτοιες εμφανίσεις είναι σίγουρο ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο και θα βλέπουμε γεμάτες κερκίδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου