Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑ 1-0 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Νίκη ανάσα πετύχαμε επί του ηρακλή με 1-0 και ξεκολλήσαμε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδας μας μπήκε πιο δυνατά από τον αντίπαλό της στο γήπεδο και φάνηκε ότι θα διεκδικήσει με αξιώσεις την νίκη, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα δεν αξιοποιούσε το πλεονέκτημα της υπεροχής, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο 0-0, μοναδική καλή ευκαιρία στο διάστημα αυτό στο 34', όταν ο Ριέρα λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή του ηρακλή και αριστερά, σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα πέρασε ένα μέτρο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

 Στην επανάληψη, μπήκαμε πάλι αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες αξιώσεις το «τρίποντο». Ο Μάντζιος έριξε στο ματς και τον Μπάλαμπαν στη θέση του Σαλαλί και η εικόνα μας βελτιώθηκε σημαντικά. Ο Κροάτης φορ έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ μετά από βολέ του Μάχο στο 62', όμως η πίεση που ασκήσαμε στους αντιπάλους μας απέφερε καρπούς στο 69’ όταν ο Κούκετς με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ύστερα σέντρα ΄''ποίημα'' του Κοντοέ.

Σχόλιο: Η εμφάνισή μας γενικά ήταν μέτρια, αλλά η νίκη μας σπουδαία για ένα και μοναδικό λόγο, έδιωξε το άγχος και η ομάδα ατενίζει το μέλλον πιο αισιόδοξα.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Κούκετς (78' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (87' Όμο), Σιόβας, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σαλαλί (57' Μπάλαμπαν)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κανακούδης (77' Λίμα), Ντάνι, Κατσαμπής, Γκαρσία, Μάρα, Σίσιτς (72' Βέλλιος), Γιάκομπ, Ζοτ (68' Παπαστεριανός)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας) με βοηθούς του, τους Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Τουμπακάρη (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου