Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ



Παρά την κούραση από την μεγαλειώδη πρόκριση επί του παο την Τετάρτη, η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 επί ενός σκληροτράχηλου παναιτωλικού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Άκης Μάντζιος έστησε την ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό με Αμπτουλάγιεφ, Σκέμπρι στα άκρα και τον Κούτσι στην κορυφή της επίθεσης. Από την αρχή της αναμέτρησης ήμασταν πιο επιθετικοί, την ώρα που ο παναιτωλικός είχε ως προτεραιότητα να διαφυλάξει τα νότα του και ελάχιστα ενδιαφέρονταν για την δημιουργία επιθετικών φάσεων. Παρά τις προσπάθειες των παιχτών μας, το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ. Στην επανάληψη πάλι μπήκαμε πιο δυνατά και στο 53' μετά από κάθετη πάσα του Σκέμπρι στον Κούτσι στο κέντρο της άμυνα του παναιτωλικού, ο τελευταίος τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στην δεξιά γωνία του μπλάζιτς, κάνοντας το 1-0. Από το σημείο αυτό και μετά οι ποδοσφαιριστές του παναιτωλικού αφυπνιστήκαν και με σύμμαχο τους την κούραση των παιχτών μας, στα επόμενα λεπτά ανέβασαν την απόδοσή τους, και στο 59' έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο καμαρά βρέθηκε τετ α τετ με τον Σιδεράκη αλλά έκανε κακό κοντρόλ, ενώ στη συνέχεια της φάσης απέτυχε και ο καραμαλίκης. Στα επόμενα λεπτά με σωστή αμυντική λειτουργία δεν απειληθήκαμε και διαφυλάξαμε την σπουδαία αυτή νίκη

Οι Συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Μάντζιος): Σιδεράκης, Ομο, Ρόβας, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Αμπντουλάγιεβ (66' Γουνδουλάκης), Σάμαρης (83' Κούρντι), Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι (90+1 Κουλουχέρης)
Παναιτωλικός (Μπ. Τεννές): Μπλάζιτς, Σιόντης, Αντι, Ετζέγκελε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μουμίν (59' Φερνάντες), Πασάς (46' Καραμαλίκης), Χαριστέας, Ρότσα, Καμαρά.







1 σχόλιο:

  1. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΣ! ΜΕΤΑ ΤΑ 120 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΙΜΑ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.. ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ ΧΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

    Υ.Γ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΝΤΙΝ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή