Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ...


Καταρχήν καλή χρονιά σε όλη την Πανιώνια Κοινότητα. Ποδοσφαιρικά το 2012 άρχισε πολύ καλά για την ομάδα μας, αφού η άνετη νίκη επί του αστέρα τρίπολης με 2-0, που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση των νέων παιδιών της ομάδας (Σάμαρη και Κολοβού ) μας δημιούργησε τις προσδοκίες για μια ανάλογη συνέχεια. Δυστυχώς όμως το χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον εργοτέλη, μας προσγείωσε κάπως απότομα αφού δεν κατορθώσαμε να πάρουμε κάποιο βαθμό, παράλληλα δε χάσαμε με τραυματισμό τον Κολοβό, και γενικά η εμφάνιση μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Τσότσαλιτς υπέπεσε σε τραγικό σφάλμα κάνοντας αχρείαστο πέναλτι στον κουτσιανικούλη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο λεάλ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη χωρίς όμως να μπορέσει να εξαργυρώσει την υπεροχή της με κάποιο γκολ, και να πάρει έστω την ισοπαλία. Στα αξιοσημείωτα της εμφάνισης μας, η χρησιμοποίηση από τον Άκη Μάντζιο του 19χρονου Αλέξανδρου Κούρου.

Οι συνθέσεις:
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλιγκερ, Μπέτο (76′ Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Τζανακάκης (72′ Γιαλούσης), Κατσικοκέρης (88′ Μπούντιμιρ), Κουτσιανικούλης, Σίλβα Ζούνιορ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ακης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρος, Όμο, Κούτσι, Κολοβός (44′ Aράζ), Γουνδουλάκης (79′ Σταυραθανασόπουλος), Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Σκέμπρι.

Σχόλιο: Τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για την συνέχεια, η αναγκαία για την επιβίωση της ομάδας αποψίλωση του ρόστερ με την αποχώρηση 5 βασικότατων παιχτών (Ελευθερόπουλου, Γιόνσον, Κουμορτζί, Ριέρα & Εστογιανόφ), μας έχει αποδυναμώσει σε μέγιστο βαθμό, οι νεαροί παίχτες που ήρθαν να τους αντικαταστήσουν δίνουν προοπτική και μέλλον, αλλά στην παρούσα φάση είναι πολύ δύκολο να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ιστορικού μέχρι το τέλος της σαιζόν. Ας ελπίσουμε οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιούνται, να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα και η παραμονή την S.L. να επιτευχθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πάντως το νέο Διοικητικό σχήμα φαίνεται να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κρίσιμη αυτή συγκυρία για το Σύλλογο. Η στήριξη επομένως όλου του Πανιώνιου κόσμου πρέπει να είναι καθολική, γιατί ο στόχος της αγωνιστικής και οικονομικής επιβίωσης του Συλλόγου μας αφορά όλους, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πρέπει να είναι περά και πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και διαφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου