Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Ήττα με 1-0 στο Περιστέρι για την ομάδα μας, που ήταν η 2η στις 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα της S.L. Η εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ατρόμητο δεν ήταν καλή, ήμασταν μέτριοι επιθετικά, ενώ και αμυντικά δεν παρουσιαστήκαμε όσο καλοί έπρεπε για ένα παιχνίδι που δίκαια χαρακτηρίζονταν ντέρμπι με βάση την βαθμολογική θέση των 2 ομάδων. Ακόμα κι έτσι όμως ο αντίπαλος μας δεν έδειξε - σε τέτοιο βαθμό - στοιχεία ανωτερότητας, ώστε σήμερα όλα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να εκθειάζουν την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του ατρόμητου. Μάλιστα αν ήμασταν πιο τυχεροί στη φάση του 45' και ισοφαρίζαμε, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Αυλωνίτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του ιτάνζ, στο 2ο ημίχρονο θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι, και ίσως είχαμε και διαφορετικό αποτέλεσμα, βέβαια με τα ''αν'' δεν κερδίζεις τίποτα, απλά αναρωτιέσαι. Το ημίχρονο έκλεισε με 1-0, ύστερα από γκολ δώρο που προσφέραμε στον ατρόμητο στο 30' όταν μετά από μακρινή πάσα του κούτσι στον καραγκούνη και ενώ η άμυνα μας είχε ''ανέβει όλη στο κέντρο, ο επιθετικός του ατρόμητου βρήκε χώρο και στο τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη σκόραρε. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία του αγώνα ωστόσο δεν φάνηκε απειλητική, ο ατρόμητος έπαιξε τόσο αμυντικά που αν κάποιος τρίτος έβλεπε το παιχνίδι θα πίστευε ότι αυτός ήταν ο φιλοξενούμενος, ταμπούρι λοιπόν για να κρατήσει το 1-0 και στο τέλος τα κατάφερε.

Εμείς ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό, εντοπίζοντας όμως τα λάθη μας, βρισκόμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική έχουμε την ευκαιρία να διατηρηθούμε εκεί αφού παίζουμε με τον νεοφώτιστο πλατανιά που τις τελευταίες αγωνιστικές η απόδοση του δεν είναι καλή. Ωστόσο το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο αφού οι τραυματισμοί που έχουμε, με τελευταίο τον πολύ σοβαρό του Λαμπρόπουλου που υπέστη ρήξη χιαστών και θα λείψει περίπου 4 μήνες, μας κάνει ευάλωτους αφού το ρόστερ μας δεν μας επιτρέπει να καλύπτουμε επάξια όλους τους βασικούς παίχτες μας. Ελπίζω ο ‘’Ελέ’’ να βρει την καταλληλότερη λύση και να επανέλθουμε στο δρόμο των επιτυχιών.

Πίστη και στήριξη στην ομάδα, κάναμε 2 ήττες κολλητές που δεν τις αξίζαμε, συνεχίζουμε, δεν μας πτοούν ούτε οι αδικίες ούτε οι ατυχίες.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (78' Μπέλιτς), Καραμάνος (90+ Φυτανίδης), Πίτου Γκαρσία (77' Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24' Ανδράλας), Ρόβας (67' Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (65' Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκόγιε

Υ.Γ. Το Μπάσκετ κρατάει ψηλά το ηθικό, μεγαλειώδης νίκη 82-60 και ταπείνωση του άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου