Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ 4-0 ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Επιστροφή στις νίκες με ευρύ σκορ 4-0 και εκπληκτική εμφάνιση εναντίον του πλατανιά. Η εμφάνιση στο περιστέρι αποδείχτηκε ότι ήταν μια κακή παρένθεση στον υπερηχητικό φέτος Πανιώνιο που ισοπέδωσε κυριολεκτικά τον πλατανιά. Από την αρχή του παιχνιδιού δείξαμε τις διαθέσεις μας αφού προηγηθήκαμε στο 5΄ λεπτό όταν βγήκαμε εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τον Οκόγε, ο οποίος προσπάθησε να κάνει πάσα στον Αραβίδη, και ο αμυντικός του πλατανιά αργυρόπουλος στην προσπάθειά του να κόψει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 έγινε στο 18΄,όταν ο Σπυρόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά, ο κηπουρός δεν βγήκε σωστά, ο Ρόκας πηδώντας πιο ψηλά από όλους έπιασε δυνατή κεφαλιά και έκανε το 2-0, όμως δεν σταματήσαμε εκεί στο 41΄εκπληκτικη πάσα του Ντούνη στο Αραβίδη με τον τελευταίο να ''κρεμάει'' υποδειγματικά τον κηπουρό και να κάνει το 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πάλι καλύτεροι του πλατανιά, διαχειριστήκαμε σαν έμπειρη ομάδα το 3-0 μέχρι το 73' όπου κάναμε το 4-0 με σκόρερ τον Ντούνη, που κερδίζοντας την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του πλατανιά μετά από λάθος απόκρουση των παιχτών του κοντρόλαρε ωραία και ψύχραιμα πλάσαρε τον κηπουρό. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ωραίο ποδόσφαιρο, πάθος, δύναμη και ταχύτητα το τρίπτυχο που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα στην φετινή S.L. Ο κόσμος (όσος είχε την τύχη να βρεθεί στο γήπεδο χθες) έφυγε γεμάτος από το θέαμα που του πρόσφεραν οι παίχτες του ''Ελέ'' που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι έχει τη στόφα του μεγάλου προπονητή. Στα αξιοσημείωτα η πολύ καλή εμφάνιση του γκολκίπερ Γιαννακόπουλου, ένα ακόμη ταλέντο με λαπμρό μέλλον.

...ΓΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ. ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ…

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (77’ Γιαννούλης), Ντούνης (75’ Κολοβός), Αραβίδης (70’ Καμπάνταης), Οκόγε


Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ντόε, Κουρτετσιώτης, Αγκιλέρα, Καλάιτζιτς, Αναστασάκος (57’ Ναζλίδης), Γκονζάλες (75’ Μιρτσέτα), Ουντότζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου