Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΕΝΟ.......2-1 ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Στο χθεσινό παιχνίδι η ανωτερότητα μας φάνηκε από την αρχή, αφού μόλις στο 6΄ δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, όταν ο Κολοβός βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας του πανθρακικού, με τον τερματοφύλακά του Αθανασιάδη να τον ανατρέπει, όντας σε προφανή θέση για γκολ και ο διαιτητής δίκαια να τον αποβάλλει. Από το σημείο αυτό και μετά γίναμε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και στο 18΄ προηγηθήκαμε με το Αραβίδη, όταν ο Γουνδουλάκης έκανε ωραία κάθετη προς τον Σπυρόπουλο, ο τελευταίος έκανε τη παράλληλη σέντρα, με τον Αραβίδη να προλαβαίνει την έξοδο του Αντίλοβιτς και να κάνει το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η πρώτη δυνατή φάση ανήκει στην ομάδα μας, όταν δυνατό σουτ του Κολοβού έξω από την μεγάλη περιοχή του πανθρακικού η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Αντίλοβιτς, αν σκοράραμε και 2ο γκολ το παιχνίδι θα είχε τελειώσει νωρίτερα για εμάς. Στη συνέχεια οι θρακιώτες έπαιξαν πιο ψυχωμένα, δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Περιστερίδη και στο 59' ισοφάρισαν με δυνατό σου του Μουνάφο λίγο μέσα από την μεγάλη μας περιοχή.

Από το γκολ που δεχτήκαμε και μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας, πιέσαμε τον Πανθρακικό και ψάξαμε το γκολ της νίκης, μεθοδικά και υπομονετικά χωρίς πανικό και τραβηγμένες ενέργειες, τελικά ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο 87' όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίχτες μας ο Αραβίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και από αριστερά με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Συνήθεια μας έχει γίνει όταν μετά από κάθε παιχνίδι δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή μας τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, και πως να μην το κάνουμε άλλωστε αφού αυτή η ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίζει είναι αποκλειστικά δικό του δημιούργημα, Δημήτρη σου ευχόμαστε χρόνια πολλά και να συνεχίσεις να μας εκπλήσσεις ευχάριστα με την δουλειά σου, το ήθος σου και τον χαρακτήρα σου .

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76’ Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (46’ Κυβελίδης), Λουσέρο (8’ Αντίλοβιτς), Παπαδόπουλος

Πανιώνιος (Δ. Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76’ Ρόκας), Σάμαρης (67’ Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89' Ανδράλας), Αραβίδης, Οκόγε

Υ.Γ. Χαρά και από την ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού που πέτυχε την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα νικώντας εκτός έδρας την Καβάλα με 87-84. Δυστυχώς η ΕΤ-1 μας στέρησε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την νίκη της ομάδα μας αφού όλοι περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα μεταδιδόνταν σε απ' ευθείας μετάδοση κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου