Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΟΡΙΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE



Με μία ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο μας με την ξάνθη, σφραγίσαμε την παραμονή μας στην S.L. μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού η ήττα του εργοτέλη από το λεβαδειακό στην Κρήτη μας έδωσε το δικαίωμα αυτό. Ωστόσο για να συμβεί αυτό, περάσαμε από χίλια κύματα αφού από το πουθενά μείναμε πίσω στο σκορ στο 25', όταν ο βασιλακάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών μας, και σε σέντρα που επιχείρησε ο βλαχοδήμος σηκώθηκε ανενόχλητος στην καρδιά της μεγάλης μας περιοχής, και με κεφαλιά έκανε το 0-1, φθηνό γκολ στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς, με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στη επανάληψη μπήκαμε πολύ δυνατά, πιέσαμε από την αρχή την ξάνθη και προσπαθούσαμε λυσσαλέα για την ισοφάριση που ήρθε τελικά στο 72', όταν ο  Αντούνιες εκτέλεσε ακόμα μία φορά ένα φάουλ από αρκετά καλή θέση αναγκάζοντας τον λυμπερόπουλο να διώξει σε κόρνερ. Στο κόρνερ που εκτέλεσε πάλι ο Πορτογάλος βρήκε το κεφάλι του Όμο, που πήδηξε ψηλότερα από όλους στο ύψος της μικρής περιοχής και ισοφάρισε σε 1-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Α. Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας (55’ Σκέμπρι), Μενδρινός, Σάμαρης , Όμο, Αντούνιες, Ντιμπαλά (67’ Αμπντουλάγιεβ), Κούτσι.
Skoda Ξάνθη (Μ. Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο (57’ Μάνταλος), Πλατέλλας (57’ Πόι), Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος (79’ Σταθάκης), Στάσιακ, Κομεσίδης.

Σχόλιο: Η χρονιά θεωρείται άκρως επιτυχημένη αφού ανταποκριθήκαμε και στους 2 στόχους που έθεσε η Γ.Σ. του ερασιτέχνη κάπου το Νοέμβριο του 2011, δλδ της οικονομικής εξυγίανσης και της αγωνιστικής σωτηρίας, κόντρα σε όλους αυτούς που μιλούσαν για αφανισμό και Δ Εθνική. Τέλος πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που μπήκαν μπροστά για κρατήσουν την ομάδα ζωντανή και τα κατάφεραν με πανυγηρικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου