Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετά το Αγρίνιο που η ομάδα μας έκανε το πρώτο διπλό εκτός έδρας, σειρά πήρε η Κέρκυρα, όπου με επιβλητική εμφάνιση πήραμε το δεύτερο διπλό νικώντας την τοπική ομάδα με 3-0. Κορυφαίοι παίχτες της ομάδας ο σκόρερ της ο Κούτσι Νιάζι και ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Στο 34ο λεπτό ο Σάμαρης πέρασε στον Εστογιανόφ, ο Ουρουγουανός έβγαλε μόνο του τον Κόυτσι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς. Στο 78΄ο Κούτσι πάλι από μπαλιά του Εστογιανόφ με κεφαλιά έκανε το 2-0 και κάπου εκεί η υπόθεση νίκη τέλειωσε, αφού η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έδειχνε τελείως χαμένη. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φανούρης Γουνδουλάκης στο 83΄, όταν πάλι ο Ουρουγουανός με μπαλιά ακριβείας έδωσε την ευκαιρία στον αρχηγό μας να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ: (Μ. Μπάντοβιτς) Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βένζελ, Βενέτης, Καλαντζής (65' Γιάντσης), Αγρίτης ((55' Μαζνόφ), Μετίν (71' Λαμπρόπουλος), Οσμάν, Μπάρκογλου, Γκουστάβο, Λόβιν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Τ. Λεμονής) Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Ομο, Κούτσι, Εστογιάνοφ (90+ Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (89' Μπούζας), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς (76' Πετκάκης).

Σχόλιο: Μπορεί να γίνομαι μονότονος αλλά η ομάδα δουλεύει καλά, ο Εστογιανόφ ότι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει το ελληνικό πρωτάθλημα. Κάποιοι γελούσαν και μας χλεύαζαν για την επιλογή του Κούτσι, τώρα όμως τους έχει κοπεί το γέλιο για τα καλά. Πολλά συγχαρητήρια στους Πάνθηρες που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την ομάδα. Σειρά έχουν οι Δραγουμάνοι του ΠΟΚ.

1 σχόλιο: