Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον παοκ, που χωρίς να είναι καλύτερος έφυγε από τη Ν. Σμύρνη με τους 3 βαθμούς της νίκης. Το παιχνίδι ήταν γρήγορο και στη μεγαλύτερη διάρκεια του παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο με τις 2 ομάδες να παίζουν επιθετικά. Πρώτος σκόραρε  ο παοκ στο 16'  με τον Αθανασιάδη, η ομάδα μας ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό γκολ από τον εκπληκτικό Εστογιανόφ στο 35', αφού το δυνατό σουτ που επιχείρησε  από πλάγια δεξιά και μέσα στη μεγάλη περιοχή του παοκ ήταν αδύνατο για τον Κρέσιτς να το αποκρούσει, το ημίχρονο έληξε ισόπαλο. Στην επανάληψη και οι 2 ομάδες μπήκαν δυνατά, ωστόσο η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε ισοπαλία, αλλά στο 64' μετά από γέμισμα του Ίβιτς και τραγικό λάθος του Γιόνσον στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα  τροφοδότησε τον Σαλπιγγίδη, που από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: ( Τ. Λεμονής) Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια (82' Κολοβός), Όμο, Σάμαρης (75' Μιλοβάνοβιτς), Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Γουνδουλάκης, Κούτσι.

ΠΑΟΚ: ( Λ. Μπόλονι) Κρέσιτς, Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89' Σπαντάτσιο), Ίβιτς (75' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Σχόλιο: Η αριστερή πλευρά είναι αδύναμος κρίκος της ομάδας τουλάχιστον σήμερα. Ο Εστογιανόφ είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το μίζερο ελληνικό πρωτάθλημα και εμείς οι ευλογημένοι που τον έχουμε στην ομάδα μας. Πάντως και σήμερα παρά την ήττα είδαμε στρωτό ποδόσφαιρο και κατά διαστήματα - ειδικά στο πρώτο ημίχρονο - σωστή ανάπτυξη, αποδεικνύεται ότι στις προπονήσεις γίνεται καλή δουλειά. Περίμενα καλύτερο τον Σάμαρη όπως και το Μιλοβάνοβιτς, τέλος νομίζω ότι ο Κολοβός πρέπει να πάρει ευκαιρίες.

Δηλώσεις Τ. Λεμονή

«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια έμπειρη ομάδα, με καλό σύνολο, αλλά και με κάποιους πολύ καλούς παίκτες και, τελικά έφτασε στην κατάκτηση της νίκης».
Πρόσθεσε, όμως,  ότι... αδικούμαστε από το τελικό αποτέλεσμα, αφού είχαμε φάσεις για κάτι καλύτερο, αλλά δεν κατορθώσαμε να προηγηθούμε και αυτό μας στοίχισε, πισεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα αφού νομίζω πως ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό στο ματς. Το «κλειδί» ήταν πως δεν καταφέραμε να προηγηθούμε εμείς».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι... «παίζει ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ είχε ευρωπαϊκό ματς, αλλά οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ καλούς παίκτες. Προσπαθήσαμε εμείς, θέλαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Από εκεί και πέρα, ο Λεμονής αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κβιρκβέλια, λέγοντας ότι είχε πρόβλημα πριν από το παιχνίδι και έσφιξε τα δόντια για να παίξει, αλλά και ότι η σοβαρότητα της κατάστασής του θα φανεί στις εξετάσεις που θα κάνει τη Δευτέρα.

Όσο για τους παίκτες που θα αποκτηθούν από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα αρκέστηκε να πει «ας περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη», έστω και αν στην εξέδρα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης ήταν ο Ρόκας και ο Σκέμπρι που θεωρούνται παίκτες του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου