Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ 22/6

Σήμερα πραγματοποιείται η συνάντηση της 3μελούς επιτροπής του ερασιτέχνη με τους υποψήφιους επενδυτές, για να διερευνηθούν οι προθέσεις των ελληνοκύπριων ; επενδυτών να επενδύσουν στην ΠΑΕ.

Φαίνεται αστείο όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί πάνω από ένα μήνα, γιατί από τη μία αναζητούνται οι προθέσεις και από την άλλη  παρουσιάζονται οι επενδύσεις ενώ παράλληλα υπάρχει κι ένας πόλεμος ανακοινώσεων και δηλώσεων μεταξύ μεσαζόντων και μελών Δ.Σ της ΠΑΕ.

Είναι φυσικό επακόλουθο ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας να νιώθει απογοητευμένος, επιφυλακτικός και δύσπιστος για τις ενέργειες που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα . Το τοπίο λοιπόν είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκαθαρίσει μέχρι την Πέμπτη, μετά δλδ την αυριανή Γ.Σ του ερασιτέχνη όπου θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι, και τι επιλογή θα ακολουθήσουμε, του επενδυτές ή την λαϊκή συμμετοχή.

Αν οι επενδυτές αποδειχθούν φερέγγυοι και ικανοί να ηγηθούν του Πανιωνίου έχει καλώς, προχωράμε σε μια νέα εποχή πάντα όμως με γνώμονα την εμπειρία που αποκομίσαμε από το πέρασμα του Κ. Τσακίρη από την ΠΑΕ έτσι ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη και οδηγηθούμε σε δύσβατα μονοπάτια που δεν θα έχουν επιστροφή.

Αν τώρα οι επενδυτές κριθούν ανεπαρκείς να ηγηθούν του Πανιωνίου τότε πρέπει εμείς οι φίλαθλοί του να αναλάβουμε δράση να αναπτύξουμε την συμμετοχή μας και να βοηθήσουμε το Σύλλογο να ανταποκριθεί στο ρόλο του.


Η αυριανή Γ.Σ αποκτά επομένως ιδιαίτερη σημασία για το μέλλον του Συλλόγου, πρέπει να παραβρεθούμε όλοι να διατυπώσουμε προτάσεις για το μέλλον του Συλλόγου και να στηρίξουμε τις αποφάσεις που θα παρθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου