Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ 10-8

Η ομάδα μας ηττήθηκε στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο από τον γερασμένο ''ανάδοχο'' της ομοσπονδίας. Τα πράγματα είναι δεδομένα στο χώρο του πόλο, όποιος πάει να σηκώσει κεφάλι χτυπιέται ανελέητα από το κατεστημένο, δεν εξηγείται δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τέτοια σφαγιαστική διαιτησία.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε στις αρχές του του πρώτου οκτάλεπτου με 2-1, κάποια λάθη στη συνέχεια έδωσαν το δικαίωμα στον οσφπ να προηγηθεί με 3-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο  η εικόνα μας δε βελτιώθηκε και έκλεισε με 5-3. Η συνέχεια όμως ήταν απογοητευτική αφού από την αρχή του τρίτου οκτάλεπτου τα λάθη σε άμυνα και επίθεση ήταν συνεχόμενα και καθοριστικά, και στο 1:49'  πριν το τέλος ο οσφπ πήρε τη μεγαλύτερη διαφορά με 8-4 για να κλείσει τελικά το οκτάλεπτο με 9-6.Στο τελευταίο οκτάλεπτο όσο και να προσπάθησε η ομάδα μας απλά μείωσε το σκορ  σε 10-8, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 4-3, 1-3


Ολυμπιακός (Πάτερος): Ντόσκας 2, Δελακάς 2, Κολόμβος 1, Γιάννης Φουντούλης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κομάντινα 1, Νικήτας Κόχειλας 1, Σχίζας 1.

Πανιώνιος (Βολτυράκης): Μιράλης 3, Μάζης 2, Παπαδόγκωνας 1, Μουρίκης 1, Χατζηγούλας 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου