Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/7

Την Τετάρτη 6/7 και ώρα 19:00 θα συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για το αν θα κάνει δεκτή την πρόταση των Κυπρίων Επενδυτών για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.


Η πρόταση έφτασε στα γραφεία του Συλλόγου την Δευτέρα 4/7 και αναρτήθηκε σήμερα 6/7 στο site του Π.Γ.Σ.Σ, http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18421&catid=5

Σχόλιο: Δεν θα σταθώ στα όσα όμορφα και μεγαλεπήβολα σχέδια περιλαμβάνονται στην πρόταση των επενδυτών, έτσι κι αλλιώς οι πράξεις είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τις προθέσεις των ανθρώπων.
Ωστόσο επισημαίνω το εξής σημείο στις προτάσεις τους, δλδ να υπάρξει ".... Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου που θα εξουσιοδοτεί μια Επιτροπή υπό τον Πρόεδρο να προχωρήσουν αμέσως σε συνεργασία με εκπροσώπους μας στην υλοποίηση Συμφωνίας Συνεργασίας και Κατανόησης (Memorandum Of Understanding) ανάμεσα μας. Ουσιαστικά θα οριστεί το γενικό πλαίσιο της συμφωνίας, το χρονοδιάγραμμα, οι όροι υλοποίησης της και οι απαιτούμενες εγγυήσεις εκατέρωθεν.....''

Είναι σημαντικό και κρίσιμο για την πορεία των διαπραγματεύσεων ότι αποδέχονται την δημιουργία Επιτροπής η οποία θα ελέγξει αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και οι εγγυήσεις για την ολοκλήρωση του deal. Η επιτροπή αυτή θα πρέπει να περιλαμβάνει γνώστες του αντικειμένου (μεταβιβάσεων εταιρειών) καθώς επίσης και μέλη του συνδεσμιακού κινήματος του Συλλόγου, έτσι ώστε καμία συμφωνία να μην υποθηκεύει το μέλλον της ΠΑΕ και όλα να γίνουν γνωστά στους φιλάθλους της ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου