Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ...

Ήττα 4-0, με πολλούς αποδέκτες......

Αποδέκτης Νο1: Η Διοίκηση, με υποσχέσεις μόνο δε πάμε πουθενά, επιβάλλονται απόφασεις για να μην χαθεί η μπάλλα και άνοιγμα εκ νέου στον κόσμο.

Αποδέκτης Νο2: Τεχνική ηγεσία, σας στηρίξαμε στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα, βρείτε λύσεις και κάντε τις καλύτερες επιλογές για να ξεμπλοκάρετε την ομάδα, βρισκόμαστε σε ελεύθερη πτώση 6 ήττες σε 7 αγώνες (συμπεριλαμβανομένου και του κυπέλλου)  και το επόμενο παιχνίδι με το γάυρο.

Αποδέκτης Νο3: Οι παίχτες, ταλέντο υπάρχει, δουλειά γίνεται αλλά όλο αυτά πρέπει να συμβαδίζουν και με το μυαλό, που φαίνεται να πήρε λίγο περισσότερο αέρα. Μάγκες δείξτε μας την απαιτούμενη προσπάθεια και εμείς θα ήμαστε μαζί σας και στα...δύσκολα.

Αποδέκτης Νο4: Εμείς οι απαδοί, μουρμούρες δεν χρειάζονται, ούτε υποδείξεις του στυλ γιατί αυτός και όχι εκείνος. Μια αγωνιστική πριν την αυλαία του 1ου γύρου ήμαστε στην 5η θέση με 21 βαθμούς, με το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία μας, γνωρίζουμε πως φτιάχτηκε η ομάδα, γνωρίζουμε τις δυνατότητες των περισσότερων παιχτών μας, δε γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα, με τον ενθουσιασμό την δουλειά και το ταλέντο κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις, για μια νεά ομάδα αυτό δεν είναι και το σύνηθες, η διαχείριση της επιτυχίας πολλές φορές είναι δυσκολότερη από την αποτυχία, όταν μάλιστα σου έρχεται χωρίς να την περιμένεις. Στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται να ήμαστε αφοριστές, χρειάζεται να δείξουμε πίστη στην ομάδα, αν από την άλλη δεν καταλαβαίνουμε τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει η ομάδα και ζήταμε το αδύνατο να γίνει δυνατό, τοτέ ας κάτσουμε σπίτι πίνοντας ZERO και βλεπόντας Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου