Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1



Ο στόχος που είχε βάλει η ομάδα μας από την αρχή της περιόδου επετεύχθει, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1, μετά την χθεσινή νίκη επί του Κολοσσού στην Ρόδο με 73-63.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 36-39, 50-55, 63-73


Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 7, Χάτεν 7 (1), Καλαϊτζής 11, Γεωργαλλής, Ασημακόπουλος 16 (1), Μπόικιν 2, Χαρίσης 5, Τσάμης 5, Χόπσον 10 (1)

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 1, Κιζ 9 (1), Αθανασούλας, Ντίμπλερ 20 (3), Μπατής 5, Καββαδάς 15, Νάτζφεϊ 9 (1), Παραγυιός 6, Μπάρλος 8 (1)

Δηλώσεις Μπαρτζώκα:

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Τιμήσαμε το θεσμό και τελικά καταφέραμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Καταθέσαμε ότι καλύτερο είχαμε απέναντι σ’ έναν πολύ άξιο αντίπαλο. Πριν το ξεκίνημα της χρονιάς, ο Πανιώνιος εμφανίστηκε απ’ όλους ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Αυτό το καταφέραμε με μεγάλη δυσκολία. Μόνο εμείς το ξέραμε. Ο Κολοσσός έκανε εκπληκτική πορεία και μας δυσκόλεψε πολύ. Δεν είμαστε και τόσο έμπειρη ομάδα, σήμερα παίξαμε με 10 αθλητές, δεν ήρθε ο Σαρικόπουλος, ενώ ο Ιωάννου είναι στρατευμένος. Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση.


Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, γιατί το γόητρο αποτελεί σημαντικό κίνητρο. Θέλω να αφιερώσω την τρίτη θέση σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, στον πρόεδρο μας και στους εαυτούς μας. Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο, με δυνατές ομάδες όπως επίσης ο Α.Γ.Ο.Ρ. και η Ε.Κ. Καβάλας. Πάντα προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις, αν και οι υπηρεσίες που μας προσφέρονται είναι λίγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου