Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟ Δ.Σ. - ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ραγδαίες οι εξελίξεις την Πέπμτη στην ομάδα μας με σημαντικές αλλαγές τόσο σε διοικητικό επίπεδο με τον ορισμό νέου Δ.Σ. όσο και σε αγωνιστικό με την απομάκρυνση του προπονητή Μίκαελ Στόρε.
Το νέο διοικητικό σχήμα είναι:
Πρόεδρος: Ηλίας Λιανός

Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Αγωνιστικού Τμήματος: Λάζαρος Καμπανόπουλος

Αντιπρόεδρος – Υπευθ. Διοικητικού / Οικονομικού Τμήματος: Γιώργος Ζερβακάκος

Μέλη: Δημήτρης Ναλιτζής, Γιάννης Παρισινός, Στέλιος Αποσπόρης, Μενέλαος Δημητρίου. Αλέξανδρος Χαριτάκης, Χρήστος Σβωλόπουλος, Κωστας Γιαννακόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι παραπάνω αποτελούν το νέο Δ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ, έχοντας την πλήρη εξουσιοδότηση και οικονομική στήριξη του μεγαλομετόχου, ο οποίος δε θα συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων.

Σχόλιο: Στις δύσκολες αυτές στιγμές θα περιμέναμε όλοι τον Κ. Τσακίρη να βγει μπροστά, και να αναλάβει να βγάλει το σύλλογο από την στενωπό που έχει περιέλθει, δεν το έκανε για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι. Ευχόμαστε  στον Ηλία Λιανό και στους συνεργάτες του να επιτύχουν στο δύσκολο αυτό έργο τους και θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε στιγμή.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!



























ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΌ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ  ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ  Β ΕΘΝΙΚΗΣ!!!

Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η ΑΜΥΝΑ ΕΜΠΑΖΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.....

Στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ομάδας μας  με σκορ 3-1 με γκολ των Μουσλίμοβιτς (8'), Σαλπιγγίδη (11') -τα πρώτα που πετυχαίνουν οι δύο επιθετικοί του παοκ στο φετινό πρωτάθλημα- και Φωτάκη (35'). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το Μανιάτη  στο 77'.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (65' Κριστιάνο), Σαλπιγγίδης (87' Ζουέλα), Μουσλίμοβιτς (31' Φιλομένο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Φωτάκης, Σακελλαρίου, Ίβιτς

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο (38' Σιόβας), Ριέρα, Βαρό, Χίκα, Γουνδουλάκης(78' Σαλαλί), Κουμορτζι, Τσότσαλιτς(83' Μπάλαμπαν), Κοντόες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου), με βοηθούς τους Φαντόπουλο (Πειραιά) και Αλεξέα (Μεσσηνίας).

Σχόλιο: Η αδυναμία να πάρουμε αποτέλεσμα από αντιπάλους ίδιας ή χαμηλότερης δυναμικότητας αποδεικνύει τον κακό σχεδιασμό της ομάδας από το καλοκαίρι. Ο Στόρε πρέπει να καταλάβει ότι πειραματισμοί πλεόν δεν μπορούν να γίνονται, αν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας να το κάνει αλλιώς να παραιτηθεί.  Από εδώ και πέρα δεν θα υπάρχουν και οι δικαιολογίες (τύπου Κιντή και Μπάγκσμπο) που αποτελούσαν τροχοπέδη για τον καταρτισμό της καταλληλότερης 11άδας. Τέλος, κ. Τσακίρη αναλάβετε πρωτοβουλία ο ίδιος, το καράβι που λέγεται ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, βουλιάζει και κανείς δεν υπάρχει να το σώσει,  μην το αφήσετε να βυθιστεί. Θα είναι έγκλημα κατά της ιστορίας του Πανιωνίου.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Ήττα από το  Μαρούσι, που μέχρι πριν από λίγες ημέρες δεν είχε ούτε διοίκηση ούτε και ομάδα !!!

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 39-37, 49-48, 63-72
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νέναντ Μάρκοβιτς): ΜακΛάουντ 3, Αθανασούλας 6, Γιαννόπουλος 6, Τσιάρας 18 (1), Αθηναίου, Μπατής 7 (1), Γιάνκοβιτς 4, Ιωάννου 3, Σαρικόπουλος 8, Ενόλου 6, Μπάρλος 2
ΜΑΡΟΥΣΙ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Μπόγιτς 13, Νοέας 3 (1), Ακεψιμαϊδης, Ουέρτας 15 (2), Χαριτόπουλος 4, Γκαγκαλούδης 8 (2), Βαβάτσικος, Ουίντεν 9 (1), Κογιαντίνοβιτς 7 (1), Κόμματος 13 (2), Τσόντζος, Σεφερίδης

 
Σχόλιο: Νέναντ Μάρκοβιτς, ανεπαρκής ή επικίνδυνος;;;

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ Β' ΦΑΣΗ ΤΟΥ LEN TROPHY

Η ομάδα μας  μετέχει στον 1ο όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στο Κότορ του Μαυροβουνίου, και θα αντιμετωπίσει στην προσπάθεια της για πρόκριση στην Β΄φάση του Len Trophy την τουρκική Γιουζμέ (από τον Α΄ προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκας, όπου έπαιξε με τη Βουλιαγμένη και έχασε 12-4),  τη γεωργιανή Λιγκάμους (πέρασε τέταρτη από τον όμιλο που φιλοξένησε στην Τιφλίδα) και την οικοδέσποινα Κάταρο, που πέρυσι έκανε την έκπληξη και κατέκτησε το LEN Trophy.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/10 
19:00 Πανιώνιος- Γιουζμέ    
20:30 Κάταρο -  Λιγκάμους Τιφλίδας


ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10 
18:00 Πανιώνιος-Λιγκάμους Τιφλίδας 
20:00 Κάταρο-Γιουζμέ 
 

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/10 
10:30 Λιγκάμους Τοφλίδας-Γιουζμέ 
12:00 Κάταρο-Πανιώνιος   


 

  

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΙΝΤΗΣ !!!

Δήλωση Κωνσταντίνου Τσακίρη   21/10/2010


Σε συνέχεια της σύντομης δήλωσης την οποία έκανα χθες, είχα αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επαφές με ανθρώπους μέσα στην ομάδα αλλά κυρίως με ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την διοίκηση την επόμενη μέρα. Θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Η παραίτηση του κ. Γιώργου Κιντή γίνεται δεκτή. Η καθημερινότητα της ομάδας πρέπει να μην επηρεαστεί από αυτό. Ο Πανιώνιος την Κυριακή καλείται να δώσει τον πρώτο από μία σειρά δύσκολων αγώνων.

Με την επιστροφή μου από το εξωτερικό, θα τελειώσει η στελέχωση του νέου δυναμικού διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ, στο οποίο θα συμμετέχει και ο κ. Λιανός. Έως τότε καθήκοντα διοίκησης θα ασκούνται από τον κ. Ζερβακάκο, σε συνεργασία με τον κ. Λιανό, στα πλαίσια του πλάνου μας για έναν ενιαίο και δυνατό Πανιώνιο. Οι φίλοι του ιστορικού Πανιώνιου να είναι σίγουροι ότι προχωράμε μαζί και ενωμένοι για το καλό του συλλόγου και των ιδανικών που πρεσβεύει.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

18/10/2008 ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΑΛΒΑΡΟ ΡΕΚΟΜΠΑ!!!




Σαν σήμερα 18 Οκτωβρίου πριν από 2 χρόνια, ο Αλβάρο Ρεκόμπα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας. Στην πρώτη του εμφάνιση μοιράζει δύο ασσίστ για γκολ, και δείχνει λίγο από το τεράστιο ποδοσφαιρκό του ταλέντο.

Ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1

Δυστυχώς συνοδοιπόροι πιάσαμε πάτο. Μακράν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με δεδομένο ότι η επόμενη τριάδα αγώνων, είναι με ακόμη πιο δύσκολους αντιπάλους(παοκ εκτός, αεκ εντός, οσφπ εκτός)

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Φουνγκβάγιο (80' Γουνδουλάκης), Λάτκα, Ριέρα, Μπάλαμπαν (64' Σαλαλί), Βάρο, Κουμορτζί, Σιόβας, Κούρντι (46' Πούπο), Βαζ τε

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ολίσε, Ρομάνο (93' Καρέλης), Φραγκουλάκης, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ (82' Ορφανός), Μπέτο (92' Σαρρής)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Αργυρός (Αθηνών)

Σχόλια - Απορίες:
1. Αν αυτή η ομάδα έγινε με τις ευλογίες του Στόρε τότε ευχαριστώ δε θέλω να πάρω άλλο από τον Σουηδό.
2. Αν αυτή την ομάδα την έφτιαξε ο Κιντής με τις ευλογίες του Τσακίρη τότε μιλάμε για πολύ επικίνδυνους παράγοντες ή μάλλον για έναν επικίνυνδο και έναν αφελή που τόσα χρόνια βλέπει ότι τα λεφτά του πάνε στο βρόντο και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο.
3. Αν ο Κιντής ξέρει να σώζει χρεωκοπημένες ομάδες όπως η αεκ 44, τώρα έμαθε και πως να δημιουργεί.
4. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω Διοίκηση και Τεχνικό team, το εξης: Είσασταν εδώ και δουλεύατε πολύ πριν την αρχή της αγωνιστικής περιόδου οι αποδεσμεύσεις και οι πωλήσεις παιχτών έγιναν πολύ νωρίς, όμως οι αντικατάστάτες αυτών που έφυγαν ή ηρθαν πολύ αργά ή είναι κατώτεροί τους ή δεν ήρθαν καθόλου, γιατί αυτό το ''έγκλημα'' κύριοι ??? Το παρελθόν δε σας δίδαξε τίποτα???

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ 10-8 ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΖΙΤΣΕ

Με τον Μιράλη να σημειώνει τρία τέρματα, ο Πανιώνιος επικράτησε 10-8 της Κόζιτσε στη Ριέκα, στον δεύτερο αγώνα του Δ` ομίλου για τη δεύτερη προκριματική φάση της Ευρωλίγκας στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Μετά την βαριά ήττα από την Πρίμορατς Κότορ με 12-4, η νίκη αυτή δίνει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στους «16» για τους «κυανέρυθρους». Ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να νικήσουν την Κυριακή (10/10) τη διοργανώτρια Πριμόριε Ριέκα, αποστολή πολύ δύσκολη.

Και αυτό γιατί η Πρίμορατς αναμένεται να επιβληθεί της Κόζιτσε και να εξασφαλίσει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, παρά την ήττα της με 12-9 από την Πριμόριε το Σάββατο (9/10).

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 3-5, 2-1, 3-3

Τα γκολ του Πανιωνίου πέτυχαν ο Μιράλης 3, Μάζης 2, Κοκκινάκης, Θωμάκος, Παπαδόγκωνας, Τόμπσον και Μουρίκης.

ΜΕΓΑΛΗ ''φιλική'' ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η ομάδα μας κέρδισε 67-65 τον παναθηναϊκό στο πλαίσιο του τουρνουά ‘’Τάσος Κουταλιανός‘’ που διοργάνωσε ο Κολοσσός Ρόδου.

Από την αρχή του αγώνα πήραμε κεφάλι στο σκορ και προηγηθήκαμε ακόμα και με 12 πόντους.

Το ημίχρονο μας βρήκε με προβάδισμα 27-37. Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βελτιώθηκαν, πέρασαν μπροστά με 61-53, αλλά τελικά με δυνατή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση η ομάδα μας πήρε μια σημαντική νίκη κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, αφού το παιχνίδι δεν ήταν παρά ένα φιλικό προετοιμασίας.

Καλύτερος παίχτης μας ήταν ο Μακ Λάουντ με 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 13-20, 27-37, 49-48, 65-67

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 7, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 6, Φώτσης 7 (1), Σάτο 1, Νίκολας 12 (3), Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 10 (1), Βουγιούκας 7, Καλάθης, Καϊμακόγλου 5

Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): ΜακΛάουντ 22, Αθανασούλας 6, Γιάνκοβιτς 12, Καββαδάς, Γιαννόπουλος 7, Αθηναίου, Μπατής 6, Ιωάννου 2, Σαρικόπουλος 2, Ελόνου 8, Παραγυιός 2

Δηλώσεις Μάρκοβιτς.: Συμμετείχαμε σε ένα τουρνουά δύο ημερών με δύο πολύ καλές ομάδες που είναι από τις πλέον δυνατές του πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ομαδική δουλειά και από την ενέργεια που βγάλανε τα παιδιά στο παρκέ. Ήταν μια σειρά φιλικών αγώνων στα οποία βγάλαμε πολλά συμπεράσματα και στην ουσία για το μόνο που είμαστε στεναχωρημένοι είναι ο τραυματισμός του Τσιάρα. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα είναι κοντά μας, στις προπονήσεις της ομάδας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΚΑΕΛ ΣΤΟΡΕ ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΝΕΑ''

Πρώτες εντυπώσεις από την Ελλάδα και την οµάδα;

Εδώ έχω έρθει για να εργαστώ. Οι πρώτες ηµέρες είναι φυσιολογικό να είναι παραγωγικές και γεµάτες ένταση. Έπρεπε να γνωρίσω την οικογένεια της οµάδας. Όπως συµβαίνει µε όλες τις οικογένειες, όλα τα µέλη έχουν έναν καθορισµένο ρόλο. Και η διοίκηση και οι παίκτες. Έπρεπε να τα µάθω αυτά. Για µένα ήταν κάτι νέο. Τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να διαμορφώνονται οι εντυπώσεις µου από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα. Ξέρεις... Ζούµε σε µια γυάλα. Ετσι είναι η αθλητική ζωή. Σταδιακά προσαρμόζομαι και µαθαίνω την Ελλάδα και το κλίµα. Να πω, όµως, και το εξής: όλοι µου λένε πως οι Έλληνες είναι ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι ως άνθρωποι. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από τη Σουηδία, αλλά κι εγώ δεν έχω ακριβώς τη νοοτροπία των Σουηδών. Μοιάζω περισσότερο µε άτοµο μεσογειακό.

Είστε, µε διαφορά, ο νεότερος όλων στο χάρτη µε τους προπονητές της Λίγκας. Πώς το αντιμετωπίζετε; Πότε αποφασίσατε να ακολουθήσετε το δρόµο της προπονητικής;

Το δυνατό µου σηµείο είναι πως καταλαβαίνω τα συν και τα πλην µου. Έτσι, νωρίς αντιλήφθηκα ότι το ποδόσφαιρο δεν µπορεί να περιµένει πολλά από την καριέρα µου ως παίκτη. Το παραδέχθηκα άµεσα. Έτσι, φρόντισα να γίνω προπονητής και να ασχολούµαι µε µικρά παιδιά, από 14 ετών και άνω. Από τα 18 µου χρόνια είχα, ουσιαστικά, στραφεί στην προπονητική.

Πώς επιβάλλεστε στα αποδυτήρια; Είναι δύσκολο για κάποιον νέο να το πετύχει αυτό;

Είναι αλήθεια πως όταν άρχιζα την καριέρα µου το σκεφτόµουν όλο αυτό. Αν µπορώ, δηλαδή, να επιβάλλοµαι. Τώρα, όµως, όχι. Η δουλειά µου είναι προπονητής. Άρα, φυσιολογικό το θεωρώ να επιβάλλοµαι. Το αν κάνεις καλή προπόνηση µετρά, τα άλλα δεν έχουν σηµασία. Γνωρίζω καλά πως δεν είµαι µεγάλος σε ηλικία για προπονητής, αλλά µη σκεφθείς ότι κοιτάζω κάθε µέρα το διαβατήριό µου ώστε να βλέπω την ηλικία µου!

Όπως παραδεχθήκατε, δεν ήσασταν και ο καλύτερος παίκτης. Ένας µέτριος παίκτης µπορεί να γίνει καλός προπονητής;

Χρειάζεται ένας συνδυασµός. Όποιος είναι πολύ καλός µπορεί να γίνει και άξιος προπονητής. Πρέπει να υπάρχει και πάθος για τη δουλειά. Κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Όσον αφορά εµένα, πρέπει να βρω κάποια δικά µου και να τα εξελίξω, να τα αξιοποιήσω περισσότερο. Βλέπω τον εαυτό µου και καταλήγω πως είµαι ηγέτης! Έχω ηγετικά χαρίσµατα. Παρακινώ τους ανθρώπους να πάνε προς µία κατεύθυνση και το βασικό στοιχείο είναι να πάµε µε επιτυχία. Το ηγετικό κοµµάτι έχει να κάνει µε τα χαρίσµατα του καθένα. Αν, βέβαια, κάποιος διαθέτει τα πάντα, τότε µπορεί να είναι προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης ή ο... Θεός ο ίδιος! Βέβαια, είναι βασικό να κοιτάµε και τους συνεργάτες µας, να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Το ποδόσφαιρο είναι οµαδικό.

Άρα, ο Μουρίνιο... Θεός ή µήπως Γκουαρντιόλα;

«Ο Γκουαρντιόλα είναι πολύ καλός, αλλά ο Μουρίνιο είναι ένας! Δεν συζητείται καν».

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΙΜΟΒΑΤΣ ΚΟΤΟΡ

Η ομάδα μας προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα 12-4 από την Πρίμοβατς Κότορ, στον πρώτο αγώνα του τέταρτου ομίλου της Β’ προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας, στο πόλο.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 3-2, 4-0.

Τα γκολ πέτυχαν οι: Μάζης 2, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος 1.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο νεοφώτιστος Ίκαρος επικράτησε με 77-66 της ομάδα μας στη Νέα Σμύρνη, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 35-32, 51-54, 66-77

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάρκοβιτς): Αθανασούλας 5 (1), Γιάνκοβιτς, Τσιάρας 10 (3), Ελονού 12, ΜακΛόιντ 10, Ιωάννου 2, Μπατής 12 (1), Σαρικόπουλος 2, Παραγυιός 8, Αθηναίου 5

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λυκογιάννης): Αγαδάκος 12, Φαλέκας 2, Τόμπσον 19, Καλαμπόκης 14, Κάρολ 5 (1), Κερασοβίτης 2, Κράσιτς, Καράμπουλας 8, Πετροδημόπουλος 4, Πολυτάρχου 3 (1), Τζέικομπσον 8, Κατούφας

Σχόλιο: Αποκρουστικό θέαμα. Δυστυχώς η ομάδα δεν παρουσιάζει ούτε στο ελάχιστο το ταλέντο που όλοι αναζητούμε στους νεαρούς πάιχτες μας. Αποκλειστήκαμε από την ομάδα του Αγγελόπουλου με ακριβότερο παίχτη τον πρώην δικό μας ''Καλαμπόκη'' . Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη, όχι γιατί θα κινδυνέψουμε να πέσουμε, αλλά γιατί ο στόχος είναι εφαρμογή ΔΝΤ στα οικονομικά και επιστροφή στο γνήσιο ''νεοσμυρνιώτικο'' μπάσκετ όταν οι έφηβοι γινόντουσαν άντρες και το παιχνίδι για εμάς τους απ΄ έξω γινόνταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικό.

ΚΑΒΑΛΑ + Ζαχαριάδης - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας, αυτή τη φορά στην Καβάλα όπου η τοπική ομάδα με την αμέριστη συμπαράσταση του διαιτητή Ζαχαριάδη πήρε τη νίκη με 2-1. Δυστυχώς για μια ακόμη αγωνιστική βιώσαμε τη διαιτητική αυθαιρεσία αφού στο 41΄ κανονικό γκολ της ομαδας μας ακυρώθηκε, ενώ το σκορ ήταν 0-0.

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλλης, Ντιέ, Αμπντούν, Καρντόσο, Ονουάτσι (83' Ντικρόκ), Νταρσεβίλ (62' Ογκμπέτσε), Βουτσίσεβιτς (66' Αλεξάντροβιτς)

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Κοντοές, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας (69' Πούπο), Μανιάτης, Κουμορτζί, Κούκετς (51' Βαζ Τε), Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Σαλαλί (81' Χίκα)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Κότσιρος (Αρκαδίας)

Σχόλιο: Ο Στόρε πρέπει να ετοιμάζει την ομάδα κάθε Κυριακή για να αντιμετωπίζει 14 αντιπάλους.......