Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕMΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ!

Στον αγώνα που έγινε στις Σέρρες η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον τοπικό πανσερραϊκό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεοζίνιο στο 21' στην παράβαση που υπέπεσε ο Μάχο, ενώ η ομάδα μας ισοφάρισε με κεφαλιά του Σιόβα στο 66'. Σαν εικόνα δεν παρουσιάσαμε κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες εμφανίσεις μας, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, κάτι που στα προηγούμενα παιχνίδια όταν μέναμε πίσω στο σκορ δεν το είχαμε καταφέρει ποτέ. Επίσης σημαντικό στοιχείο είναι, ότι στο ντεμπούτο του ο Τάκης Λεμονής πήρε θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και αυτό ίσως αποτελέσει το κλειδί για μια νέα πορεία ανάκαμψης.


Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άλβαρες, Παπάζογλου, Γεωργιάδης (90'+ Τάντιτς), Άμο, Κάστρο (56' Αμπουμπακάρι), Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο.

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος (90'+ Όμο), Σάμαρης, Γουνδουλάκης (57' Κούκετς), Σαλαλί (84' Οκπάκο), Ριέρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ελευθερίου (Αθηνών)-Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου