Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΗΤΤΑ 73-79 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από την καβάλα στο κλειστό της Αρτάκης. Είπαμε φέτος πρέπει να έχουμε γερό στομάχι για να μείνουμε δίπλα στην ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 42-42, 59-62, 79-73


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Μακ Λίοντ 15 (2/10 τρ.), Αθανασούλας (0/3 τρ.), Βούγιανιτς 9(1), Τσιάρας 2, Αθηναίου, Μπατής 9(2), Γιάνκοβιτς 5, Ιωάννου 1, Σαρικόπουλος, Ελονού 9 (13ριμπ.), Παραγιός 2, Μπάρλος 21 (6/10 διπ., 1/3τρ., 6/7 β.).
ΚΑΒΑΛΑ (Δημήτρης Πρίφτης): Μακ Ιντος 4, Παλάσιο 17(3/6 διπ., 2/4 τριπ., 5/5 β., 5ριμπ., 9 ασ.), Κοστόβ, Χαφ 9, Παπανικολάου, Σίμονς 24 (10/18 διπ., 4/6 β., 8ριμπ., 4 κοψ.), Γεωργάκης 2, Τζόροβιτς 8, Καραποστόλου 13(2), Αγγελόπουλος 2.

Δηλώσεις Γ. Μπαρτζώκα:

«Το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και θα πρέπει να δούμε ποιοι από εμάς έχουν την προσωπικότητα να ανταποκριθούν. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση και στο δημιουργικό παιχνίδι και λόγω των αμυνών της Καβάλας αλλά και λόγω της δικής μας εμφάνισης. Ο Πανιώνιος παίζει πάντα υπό πίεση. Το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και θα πρέπει να δούμε ποιοι από εμάς έχουν την προσωπικότητα να ανταποκριθούν. Είναι μακρύς ο δρόμος ακόμα. Εχουμε αρκετούς νεαρούς Ελληνες και έναν νεαρό ξένο τον Ελονού, οι οποίοι είναι διστακτικοί και σκεπτικοί στο παιχνίδι τους και αυτό βγάζει από τον ρυθμό την ομάδα» ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:

«Δεν αναπροσαρμόζουμε τους στόχους μας όπως ακριβώς έγινε και όταν κάναμε τρεις σερί νίκες και όλοι μίλαγαν για τετράδες και τέτοια. Ούτε τώρα τους αλλάζουμε που φαίνεται ότι ξαφνικά δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν. Θέλει πολλή δουλειά μέσα από προπόνηση για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε μια ομάδα και να τα αλλάζω όλα. Εγώ βρήκα ένα ρόστερ χτισμένο εδώ και μ' αρέσει να δουλεύω πάνω στην ομάδα ώστε να βελτιωθεί η εικόνα μας. Βέβαια, τώρα στη διακοπή θα συζητήσουμε και ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε κάποια πράγματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα αλλαγές».

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεται ένας έμπειρος ψηλός ακόμα...Αλλά χωρίς να ξεσκίσει τον προϋπολογισμό...Γίνεται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή