Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ



Αγαπητοί Συνοδοιπόροι,


Μετά από το διάστημα που δεν ενημέρωνα το blog (για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν μου ήταν δυνατόν), επανέρχομαι ανακουφισμένος αλλά και πολύ ικανοποιημένος από την πορεία του Ιστορικού, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο basket.

Στο ποδόσφαιρο σωθήκαμε σχεδόν οριστικά, κόντρα σε όλους εκείνους που μας είχαν τελειωμένους από την αρχή της χρονιάς και που δεν ήταν μόνο αντίπαλοι αλλά και κάποιοι που κινούνταν εντός της Πανιώνιας οικογένειας.. Η παραμονή μας μάλιστα στην S.L. επιτεύχθηκε στηριζόμενοι στα δικά μας παιδιά κάτι που πρέπει να μας ικανοποιεί ακόμη περισσότερο, αφού τα τελευταία χρόνια η ανάδειξη ταλέντων και η προώθηση παιχτών από τις υποδομές στην πρώτη ομάδα είχε ατονήσει σημαντικά.

Στο Basket πραγματοποιούμε εξαιρετική χρονιά, με την τελευταία νίκη κατά του παο να μας δίνει ακόμη περισσότερη ικανοποίηση. Η ομάδα μας φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα , πιστεύουμε ότι μπορεί ακόμη και την υπέρβαση φθάνοντας στους τελικούς των play-offs, υπεραισιοδοξία ? μπορεί… αλλά για τον φετινό Πανιώνιο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση μου, σας υπενθυμίζω ότι σήμερα πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στον Ερασιτέχνη. Ο υπογράφων το ιστολόγιο αυτό συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Πανιώνιας Κίνησης με επικεφαλή τον Βασ. Τσάβαλο. Η πρόσκληση που μου έγινε να συμμετέχω στην προσπάθεια της Πανιώνιας Κίνησης για την διάδοση της Πανιώνιας ιδέας μέσα από τη λειτουργία ενός υγιούς Συλλόγου με , που να προάγει τα ιδεώδη του Αθλητισμού της Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού, στηριζόμενος στα δικούς του ανθρώπους, ήταν τιμή για μένα και υπόσχομαι να εργαστώ ακούραστα προς στην κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου