Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Άλλη μια κακή εμφάνιση στο καραϊσκάκη και ήττα 2-0 για την ομάδα μας. Δεν ξέρω αν φταίει η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ή η προσέγγιση του αγώνα από τον Α. Μάντζιο ; Ωστόσο αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι ομάδα που ξεκινάει χωρίς σέντερ φορ είναι καταδικασμένη  να χάσει, και ο Μάντζιος έστησε την ομαδά με σκοπό την μικρότερη δυνάτή ήττα, λες και ο Πανιώνιος έπαιζε με την Μπαρτσελόνα και όχι με τον οσφπ που είχε την μισή βασική του ενδεκάδα εκτός (μιραλάς, ιμπαγάσα, μέλπεργκ, πάντελιτς τραυματίες, τζιμπούρ & φουστέρ πάγκο).  Η εικόνα μας στα 3/4 του παιχνιδιού ήταν κακή και αναιμική σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Α. Μάντζιου που είδε μια ''πολύ καλή''  παρουσία.

Οι συνθέσεις
οσφπ (ε. βΒαλβέρδε): μέγερι, χολέμπας, μαρκάνο,  παπαδόπουλος, τοροσίδης, ορμπάιθ, μανιάτης (71’ φουστέρ), μακούν, αμπντούν (84’ φετφατζίδης), καζίμ, ντιόγκο (80’ τζεμπούρ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Αντούνες (63’ Ντιμπαλά), Πιερ, Ρόκας, Ρόβας, Όμο, Κουλουχέρης (46’ λ.τ. Αυλωνίτης), Σάμαρης, Γουνδουλάκης (78’ Ντούνης), Σκέμπρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου