Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ...



Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο 2ο τελικό του LEN TROPHY και χάσαμε εύκολα 11-3 από τη Σαβόνα, που σαφώς αποδείχτηκε καλύτερη ομάδα. Το όνειρο κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού κυπέλλου πήρε αναβολή και ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να τα καταφέρουμε, από εμάς τους οπαδούς του Ιστορικού ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια των παιχτών μας να φτάσουν για 2η φορά σε 3 περιόδους σε ευρωπαϊκό τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-1, 1-0, 2-0

Σαβόνα (Κλ. Μιστράντζελο): Ρίτσο 3, Γιάνοβιτς 2, Γκ Φιορεντίνι 2, Αντζελίνι 1, Ασταρίτα 1, Αϊκάρντι 1, Ντ. Φιορεντίνι 1.
Πανιώνιος (Μ. Βολτυράκης): Μιράλης 1, Κοκκινάκης 1, Μουρίκης 1.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΣΑΒΟΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕ......

Τη μεγαλύτερη διάκριση για το Σύλλογο μας διεκδικεί η ομάδα πόλο που αντιμετωπίζει στις 21:30 την ιταλική Σαβόνα στο 2ο παιχνίδι του  τελικού LEN TROPHY. Οι καρδιές όλων των Πανιώνιων φιλάθλων είναι μαζί με την ομάδα.

*Στο πλευρό των παικτών μας θα είναι πενήντα οπαδοί της ομάδας.






Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τελικός LEN Trophy: Πανιώνιος - Savona 9-9

Στην Ιταλία θα κριθεί ποια ομάδα θα αναδειχτεί Κυπελλούχος Ευρώπης για το 2011.


Σήμερα το απόγευμα στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης η ομάδα μας αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 9-9 με την Ιταλική Savona. Στα 2 πρώτα οκτάλεπτα οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 4-6. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πιο προσεκτική σε άμυνα και επίθεση και με ένα επι μέρους σκορ 4-2, στο 4ο οκτάλεπτο, κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία, κρατώντας στο ακέραιο τις ελπίδες της να κατακτήσει το LEN Trophy. Με την εμφάνισή του στο 4ο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος απέδειξε ότι οι Ιταλοί δεν είναι φόβητρο και θα τα δώσει όλα στις 27 Απριλίου να φέρει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη Νέα Σμύρνη και θα κάνει πραγματικά τα πάντα να κάνει τον κόσμο, που σήμερα κατέκλεισε το κολυμβητήριο δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα, ευτυχισμένο, γιορτάζοντας τα 120 χρόνια του Συλλόγου με τον καλύτερο τρόπο.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 1-2, 4-2

Οι σκόρερ:

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.: Μιράλης 2, Κοκκινάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Μάζης, Θωμάκος, Μπεριστιάνος
Savona: Γιάνοβιτς 3, Αντζελίνι 3, Ασταρίτα, Λαπένα, Αϊκάρντι

Πηγή: http://www.panionios.gr/

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

SUPER LEAGUE ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Σε τυπική διαδιασία για την παραμονή της ομάδα μας στην S.L εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον πανσερραϊκό, το οποίο έληξε ισόπαλο 0-0, ένα αποτέλεσμα και μια εμφάνιση που δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Πρελ, Κβιρκβέλια, Ριέρα, Μπάλαμπαν (65' Γιόνσον), Μήτρογλου (86' Σβέρκος), Γκαλίτσιος (89' Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντες, Μπέλιτς (89' Βρούτσινα), Κέρλα, Ανάκογλου (68' Λεοζίνιο), Ντιόγκο, Νταλέ, Παπάζογλου, Πάρκερ (84' Παπαδόπουλος), Τριανταφύλλου, Κάστρο, Σουμπίνιο

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ.....

Νίκη που σημαίνει και την παραμονή μας στην Σούπερ Λίγκα πετύχαμε μέσα στην Κέρκυρα επί της τοπικής ομάδας με 2-1. Παρά την τραγική διαιτησία του διαιτητή Τριτσώνη και των βοηθών του,  πήραμε μια πανάξια νίκη και διώξαμε μια και καλή τον εφιάλτη του υποβιβασμού, που μας συντρόφευε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η ομάδα  μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίχτες ανώτεροι απο τους αντίπαλους τους, ακόμα και όταν ο Τριτσώνης με την παρέα του ανέλαβε δράση για να διαφοροποιήσει το αποτέλεσμα.

Προηγηθήκαμε στο 30', όταν ο Γουνδουλάκης έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή της Κέρκυρας από τα δεξιά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Κέρκυρας, το 0-1 ήταν και αποτέλσμα του 1ου ημιχρόνου. 

Στο 2ο ημίχρονο οι αντιπάλοι μας μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, ωστόσο η ανασταλτική λειτορυγία της ομάδας μας δεν τους το επέτρεψε. Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι ίδιοι όμως το έκανε ο διαιτητής Τριτσώνης στο 62',  όταν ανακάλυψε πέναλντυ στο μαρκάρισμα του Όμο στον Γκουστάβο και παράλληλα έδειξε  2η κίτρινη κάρτα στον παίχτη μας, το πέναλντυ μετέτρεψε σε γκολ ο επστάϊν ισοφαρίζοντας το σκορ. Κάπου εκεί όμως μίλησε η καρδιά του πάνθηρα, αφού οι παίχτες μας παίζοντας ψυχωμένα κατάφεραν να προηγηθούν με το Σιοβα στο 69', μετά από μία εκτέλεση κόρνερ του Γουνδουλάκη  και την… τρικυμία που ακολούθησε στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Σιόβας, με μία κοντινή προβολή σημείωσε το 2-1, και έφυγε τρέχοντας για να πανηγυρίσει το γκολ με τους 50 ηρωικούς Πάνθηρες που βρέθηκαν στο γήπεδο. Τελικό αποτέλεμα 2-1.

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην τεχνική ηγεσία και στους παίχτες μας!!!

Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Γραμμόζης (83' Γιάντσης), Ιωάννου (70' Φλαβίνιο), Μακρής (46' Λαμπρόπουλος)

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Όμο, Ριέρα (90+2' Λάτκα), Μπάλαμπαν (69' Γιόνσον), Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (84' Σβέρκος), Κουμορτζί, Σιόβας, Τσότσαλιτς












ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ παο

Προσπαθήσαμε να κάνουμε την υπέρβαση στο παιχνίδι με τον παο, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε, ωστόσο η εμφάνιση της ομάδας μας κρίνεται θετική.
.
Τα δεκάλεπτα: 23-20, 36-41, 50-52, 61-75
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αντερσον 16 (4), Αθανασούλας 2, Γιαννόπουλος, Τσιάρας 9 (1), Αθηναίου, Μπατής 3 (1), Γιάνκοβιτς 2, Ιωάννου 10, Κόβιλ 8, Παραγιός 7, Μπάρλος 4.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τέπιτς 6 (1), Μάριτς, Περπέρογλου 8 (2), Μπατίστ 6, Φώτσης 7, Σάτο 16 (3), Τσαρτσαρής 9 (1), Διαμαντίδης 3, Βουγιούκας 10, Καλάθης 7, Καϊμακόγλου 3.

Δηλώσεις Γ. Μπαρτζώκα:
«Γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι άδειος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά παρά το βάθος που έχει. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ομαδικά με κυκλοφορία της μπάλας και υπομονή. Αντέξαμε όμως μόνο για τριάντα λεπτά από εκεί και πέρα φάνηκε η ποιότητα του Παναθηναϊκού. Γυρίσαμε σε ζώνη λόγω προβλήματος με τα φάουλ. Ο Παναθηναϊκός νίκησε, αλλά την εμφάνιση των τριάντα λεπτών θα πρέπει να την κρατήσουμε ως εφαλτήριο για τα τρία τελευταία παιχνίδια».