Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΣΕ ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Η ισοπαλία 1-1 της ομάδας μας με την Ξάνθη μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή μας ήταν εμφανής, προηγηθήκαμε αρκετά νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό με έξοχο πλασέ του Ριέρα ύστερα από κεφαλιά πάσα στο κένο χώρο του Φανούρη Γουνδουλάκη. Το υπέρ μας 1-0 αντί να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση και ηρεμία με ένα μαγικό τρόπο μας φόρτωσε έναν ανεξήγητο εκνευρισμό με κύριο πρωταγωνιστή τον Σίτο Ριέρα, το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του οποίου έστειλε τον Κωστούλα στο 23’ εκτός αγώνα αλλά και 6 εβδομάδες στην εξέδρα, στη συνέχεια ο Τσότσαλιτς αντίκρυσε 2 κίτρινες κάρτες για πολύ σκληρά μαρκαρίσματα στο 29ο και 36ο λέπτο αντίστοιχα, από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε πολύ άγριο με το διαιτήτη Λαμπρόπουλο να σφυρίζει εκνευριστικά μόνο Ξάνθη. Με το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας είχε δεχτεί 5 κίτρινες κάρτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη με το πλεονέκτηματα του παίχτη παραπάνω, των διαιτητικών σφυριγμάτων και του εκνευρισμού που αυτές επιφέρανε στους παίχτες μας, άσκησε πίεση από την αρχή με αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλντυ στο 51ο λέπτο ύστερα από αποτυχημένο τάκλιν του Βαρό που αντί να σημαδέψει τη μπάλα έβαλε στόχο το δεξί πόδι του Βασιλακάκη ανατρέποντας τον, λίγο μέσα και πλάγια της μεγάλης περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρσελίνιο ευστοχώντας και κάνοντας το 1-1. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού η ξάνθη προσπαθούσε να γίνει απειλιτική και να φτάσει στη νίκη αλλά πότε ο Μάχο και πότε οι αμυντικοί μας δεν της το επέτρεψαν. Στο 89ο λεπτό ο Ριέρα αντικρύζει τη 2η κίτρινη κάρτα αφού προκλητικά διώχνει τη μπάλα μακρυά, ύστερα απο εις βάρο μας σφύριγμα του διαιτητή.

Σχολία.: 1. Θετικός, αλλά και ταυτόχρονα αρνητικός πρωταγωνιστής, ο Σίτο Ριέρα, ο οποίος μπορεί να έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας, ωστόσο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

2. Επειγόντως πρόσληψη ψυχολόγου για τη αντιμετώπιση καταστάσεων εκνευρισμού στην ομάδα, είναι ανεπίτρεπτο οι συμπεριφόρες μας να γίνονται τροχοπέδη στην κατάκτηση των 3 βαθμών.

3. Κύριοι στην ΠΑΕ ετοιμαστείτε για νέους Λαμπρόπουλους σε χειρότερη μορφή από τον χθεσινό. Ειδικά την Κυριακή με τον αρούλη έχουν να δουν τα μάτια μας πολλές ομορφιές, αφού όλοι θέλουν να ρεφάρει την ήττα από το βάζελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου