Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ 4-0 ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Επιστροφή στις νίκες με ευρύ σκορ 4-0 και εκπληκτική εμφάνιση εναντίον του πλατανιά. Η εμφάνιση στο περιστέρι αποδείχτηκε ότι ήταν μια κακή παρένθεση στον υπερηχητικό φέτος Πανιώνιο που ισοπέδωσε κυριολεκτικά τον πλατανιά. Από την αρχή του παιχνιδιού δείξαμε τις διαθέσεις μας αφού προηγηθήκαμε στο 5΄ λεπτό όταν βγήκαμε εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τον Οκόγε, ο οποίος προσπάθησε να κάνει πάσα στον Αραβίδη, και ο αμυντικός του πλατανιά αργυρόπουλος στην προσπάθειά του να κόψει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 έγινε στο 18΄,όταν ο Σπυρόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά, ο κηπουρός δεν βγήκε σωστά, ο Ρόκας πηδώντας πιο ψηλά από όλους έπιασε δυνατή κεφαλιά και έκανε το 2-0, όμως δεν σταματήσαμε εκεί στο 41΄εκπληκτικη πάσα του Ντούνη στο Αραβίδη με τον τελευταίο να ''κρεμάει'' υποδειγματικά τον κηπουρό και να κάνει το 3-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πάλι καλύτεροι του πλατανιά, διαχειριστήκαμε σαν έμπειρη ομάδα το 3-0 μέχρι το 73' όπου κάναμε το 4-0 με σκόρερ τον Ντούνη, που κερδίζοντας την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του πλατανιά μετά από λάθος απόκρουση των παιχτών του κοντρόλαρε ωραία και ψύχραιμα πλάσαρε τον κηπουρό. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ωραίο ποδόσφαιρο, πάθος, δύναμη και ταχύτητα το τρίπτυχο που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα στην φετινή S.L. Ο κόσμος (όσος είχε την τύχη να βρεθεί στο γήπεδο χθες) έφυγε γεμάτος από το θέαμα που του πρόσφεραν οι παίχτες του ''Ελέ'' που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι έχει τη στόφα του μεγάλου προπονητή. Στα αξιοσημείωτα η πολύ καλή εμφάνιση του γκολκίπερ Γιαννακόπουλου, ένα ακόμη ταλέντο με λαπμρό μέλλον.

...ΓΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΕ. ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ…

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (77’ Γιαννούλης), Ντούνης (75’ Κολοβός), Αραβίδης (70’ Καμπάνταης), Οκόγε


Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ντόε, Κουρτετσιώτης, Αγκιλέρα, Καλάιτζιτς, Αναστασάκος (57’ Ναζλίδης), Γκονζάλες (75’ Μιρτσέτα), Ουντότζι

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ


Ήττα με 1-0 στο Περιστέρι για την ομάδα μας, που ήταν η 2η στις 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα της S.L. Η εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ατρόμητο δεν ήταν καλή, ήμασταν μέτριοι επιθετικά, ενώ και αμυντικά δεν παρουσιαστήκαμε όσο καλοί έπρεπε για ένα παιχνίδι που δίκαια χαρακτηρίζονταν ντέρμπι με βάση την βαθμολογική θέση των 2 ομάδων. Ακόμα κι έτσι όμως ο αντίπαλος μας δεν έδειξε - σε τέτοιο βαθμό - στοιχεία ανωτερότητας, ώστε σήμερα όλα τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια να εκθειάζουν την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του ατρόμητου. Μάλιστα αν ήμασταν πιο τυχεροί στη φάση του 45' και ισοφαρίζαμε, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Αυλωνίτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του ιτάνζ, στο 2ο ημίχρονο θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι, και ίσως είχαμε και διαφορετικό αποτέλεσμα, βέβαια με τα ''αν'' δεν κερδίζεις τίποτα, απλά αναρωτιέσαι. Το ημίχρονο έκλεισε με 1-0, ύστερα από γκολ δώρο που προσφέραμε στον ατρόμητο στο 30' όταν μετά από μακρινή πάσα του κούτσι στον καραγκούνη και ενώ η άμυνα μας είχε ''ανέβει όλη στο κέντρο, ο επιθετικός του ατρόμητου βρήκε χώρο και στο τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη σκόραρε. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία του αγώνα ωστόσο δεν φάνηκε απειλητική, ο ατρόμητος έπαιξε τόσο αμυντικά που αν κάποιος τρίτος έβλεπε το παιχνίδι θα πίστευε ότι αυτός ήταν ο φιλοξενούμενος, ταμπούρι λοιπόν για να κρατήσει το 1-0 και στο τέλος τα κατάφερε.

Εμείς ξεχνάμε το παιχνίδι αυτό, εντοπίζοντας όμως τα λάθη μας, βρισκόμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική έχουμε την ευκαιρία να διατηρηθούμε εκεί αφού παίζουμε με τον νεοφώτιστο πλατανιά που τις τελευταίες αγωνιστικές η απόδοση του δεν είναι καλή. Ωστόσο το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο αφού οι τραυματισμοί που έχουμε, με τελευταίο τον πολύ σοβαρό του Λαμπρόπουλου που υπέστη ρήξη χιαστών και θα λείψει περίπου 4 μήνες, μας κάνει ευάλωτους αφού το ρόστερ μας δεν μας επιτρέπει να καλύπτουμε επάξια όλους τους βασικούς παίχτες μας. Ελπίζω ο ‘’Ελέ’’ να βρει την καταλληλότερη λύση και να επανέλθουμε στο δρόμο των επιτυχιών.

Πίστη και στήριξη στην ομάδα, κάναμε 2 ήττες κολλητές που δεν τις αξίζαμε, συνεχίζουμε, δεν μας πτοούν ούτε οι αδικίες ούτε οι ατυχίες.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (78' Μπέλιτς), Καραμάνος (90+ Φυτανίδης), Πίτου Γκαρσία (77' Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24' Ανδράλας), Ρόβας (67' Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (65' Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκόγιε

Υ.Γ. Το Μπάσκετ κρατάει ψηλά το ηθικό, μεγαλειώδης νίκη 82-60 και ταπείνωση του άρη στη Θεσσαλονίκη.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΚΟΛΛΑΕΙ...


Έχουν περάσει 2 ημέρες από τον αγώνα της ομάδας μας με τον παοκ, και η σκέψη μου γυρίζει συνέχεια εκεί. Ωστόσο δεν υπάρχει μέσα μου, κανένα αίσθημα αδικίας ή αγανάκτησης από την σχεδόν στημένη διαιτησία του κομίνη, αισθάνομαι μόνο ικανοποίηση για την εμφάνιση και το θέαμα που μου προσφέρανε οι παίχτες μας. Νιώθω πραγματικά υπερήφανος που είμαι οπαδός αυτή της ομάδας, γιατί ότι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα το καταφέραμε στηριζόμενοι στις δικές μας μόνο δυνάμεις και σε κανέναν άλλον. Νιώθω επίσης υπερήφανος γιατί όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα μιλάει για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ο οποίος με πενιχρά οικονομικά μέσα έφτιαξε μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική, προσφέροντας ταυτόχρονα και ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα. Τέλος είμαι υπερήφανος και για έναν ακόμα λόγο, γιατί σαν ομάδα και σαν οπαδοί διδάσκουμε ήθος, και γι αυτό ρωτήστε του οπαδούς του παόκ. Είμαι σίγουρος ότι η φετινή χρονιά μας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, υπομονή λοιπόν συνοδοιπόροι, γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Υ.Γ. Στον αγώνα πήγα με 3 φίλους ο ένας απ' αυτούς συνοδοιπόρος, οι άλλοι δύο όχι, φίλαθλοι άλλων ομάδων, στο τέλος του αγώνα όμως η ομάδα μας βρήκε ακόμη 2 υποστηριχτές.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ PANIONIOS COMMUNITY


Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 31/10 συνάντηση των μελών της διαδικτυακής κοινότητας www.panionios-community.net. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη των διοικήσεων του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ, υπήρξε σχετική ενημέρωση για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει τόσο ο ερασιτέχνης όσο και η ΠΑΕ. Συζητήθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων με την αναζήτηση χορηγιών που ωστόσο δεν θα λύσουν άμεσα τα προβλήματα αλλά θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του Συλλόγου. Επίσης συμφωνήθηκε από τα μέλη της κοινότητας να παρέχουν εθελοντική εργασία για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με τον παοκ, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του γηπέδου, όπως καθαρισμός κερκίδων, επιμέλεια διαφημιστικών πινακίδων, υποστήριξη των security για έλεγχο των εισιτηρίων κατά την είσοδο του κόσμου στις θύρες κλπ. Το ραντεβού είναι για την Κυριακή το πρωί στις 10:00, όσοι πιστοί προσέλθετε.