Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΕΝΟ.......2-1 ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Στο χθεσινό παιχνίδι η ανωτερότητα μας φάνηκε από την αρχή, αφού μόλις στο 6΄ δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, όταν ο Κολοβός βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας του πανθρακικού, με τον τερματοφύλακά του Αθανασιάδη να τον ανατρέπει, όντας σε προφανή θέση για γκολ και ο διαιτητής δίκαια να τον αποβάλλει. Από το σημείο αυτό και μετά γίναμε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και στο 18΄ προηγηθήκαμε με το Αραβίδη, όταν ο Γουνδουλάκης έκανε ωραία κάθετη προς τον Σπυρόπουλο, ο τελευταίος έκανε τη παράλληλη σέντρα, με τον Αραβίδη να προλαβαίνει την έξοδο του Αντίλοβιτς και να κάνει το 1-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η πρώτη δυνατή φάση ανήκει στην ομάδα μας, όταν δυνατό σουτ του Κολοβού έξω από την μεγάλη περιοχή του πανθρακικού η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Αντίλοβιτς, αν σκοράραμε και 2ο γκολ το παιχνίδι θα είχε τελειώσει νωρίτερα για εμάς. Στη συνέχεια οι θρακιώτες έπαιξαν πιο ψυχωμένα, δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Περιστερίδη και στο 59' ισοφάρισαν με δυνατό σου του Μουνάφο λίγο μέσα από την μεγάλη μας περιοχή.

Από το γκολ που δεχτήκαμε και μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας, πιέσαμε τον Πανθρακικό και ψάξαμε το γκολ της νίκης, μεθοδικά και υπομονετικά χωρίς πανικό και τραβηγμένες ενέργειες, τελικά ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο 87' όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους παίχτες μας ο Αραβίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και από αριστερά με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Συνήθεια μας έχει γίνει όταν μετά από κάθε παιχνίδι δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή μας τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, και πως να μην το κάνουμε άλλωστε αφού αυτή η ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίζει είναι αποκλειστικά δικό του δημιούργημα, Δημήτρη σου ευχόμαστε χρόνια πολλά και να συνεχίσεις να μας εκπλήσσεις ευχάριστα με την δουλειά σου, το ήθος σου και τον χαρακτήρα σου .

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76’ Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (46’ Κυβελίδης), Λουσέρο (8’ Αντίλοβιτς), Παπαδόπουλος

Πανιώνιος (Δ. Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76’ Ρόκας), Σάμαρης (67’ Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89' Ανδράλας), Αραβίδης, Οκόγε

Υ.Γ. Χαρά και από την ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού που πέτυχε την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα νικώντας εκτός έδρας την Καβάλα με 87-84. Δυστυχώς η ΕΤ-1 μας στέρησε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την νίκη της ομάδα μας αφού όλοι περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα μεταδιδόνταν σε απ' ευθείας μετάδοση κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 79-65


Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η ομάδα μας, πέτυχε άνετη νίκη επί του περιστερίου με 79-65. Πέντε παίχτες μας είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενω κορυφαίος σε απόδοση ήταν ο Β. Γιάνκοβιτς με 15 πόντους.

 Τα δεκάλεπτα: 22-17, 44-33, 60-51, 79-65


Πανιώνιος (Σκουρτόπουλος): Μπόγρης 13 (6/8δίπ., 1/4βολ., 4ριμπ., 2λάθ.), Πέιν 2, Μοτσενίγκος, Αθηναίου 13 (2/3δίπ., 3/5τρίπ., 1ριμπ.), Γκίμπς 11 (4ριμπ.), Αθανασούλας, Μπατής 4, Γιάνκοβιτς 15 (8ριμπ., 2λάθ.), Παππάς 12 (12/12βολ., 2ασ.), Ντραγκίσεβιτς 5 (2/2δίπ.), Μπούκερ 4


Περιστέρι (Κουστένης): Παπαντωνίου 12 (3/5δίπ., 6/6βολ., 6ριμπ.), Κομποδιέτας 10 (2/2τρίπ.), Βλάχος, Θορν 5, Κανονίδης 8 (3/3δίπ., 2ριμπ.), Τζόουνς , Μάντζαρης 5, Ψαρόπουλος 6, Πέτρουλας 17 (4/7δίπ., 2/4τρίπ., 3ασ.), Μελισσαράτος 2, Ζουμπός, Παπαγιάννης

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΜΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΙΑΚΕΣ


Ήττα από την κέρκυρα με 1-0 (το γκολ στο 71')  μετά από μέτρια εμφάνιση. Πιέζαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η κέρκυρα κλασική ομάδα Μάντζιου, ταμπούρι και στα 90 λεπτά. Δεν απογοητευόμαστε προχωράμε......επόμενο παιχνίδι στην Κομοτηνή με πανθρακικό, διπλό για να ρεφάρουμε την ήττα.

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης, Μενδρινός (63’ Γουνδουλάκης,), Αραβίδης (67’ Ντούνης) , Κολοβός, Καμπάνταης
Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Τσουμάνης (59’ Αγρίτης), Καραλής, Ηλιάδης, Έντερ, Κοντοδήμος, Βασιλόγιαννης (59’ Λεόν) , Ζουμπουλάκης, Μπάρκογλου (81’ Σταμόγιαννος)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

A1: ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜιΕΡΑ



Νίκη στην πρεμιέρα της Α1 πέτυχε η ομάδα μας επικρατώντας με 64-62 του ΚΑΟΔ στη Δράμα.

Πρώτοι σκόρερ αναδείχθηκαν οι Παππάς και Γκιμπς με 14 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 37-35, 52-53, 62-64

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Σλαφτσάκης, Ακεψιμαϊδης, Καλαϊτζίδης, Μπένας, Μίσελ 7, Κάρτερ 6, Κακαρούδης 11, Ντάλε 1, Ζάρας 17, Ιωάννου 2, Πάλμερ 13, Νιλ 5.

Πανιώνιος (Σκουρτόπουλος): Πέιν 9, Αθηναίου 5, Μπατής 6, Μίλμπουρν, Γκιμπς 11, Αθανασούλας, Γιάνκοβιτς 4, Καββαδάς 2, Παππάς 14, Ντραγκίσεβιτς 3, Μπούκερ 6, Μπόγρης 4.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!


Μεγάλη νίκη, μεγάλη ανατροπή και συνεχίζουμε δυνατά την ξέφρενη πορεία μας. Η ομάδα μας, έδειξε ότι ακόμη και αν κάτι στραβώσει από την αρχή ,είναι σε θέση να διεκδικήσει και να πάρει αυτό που θέλει, και χθες στα Γιάννενα πήραμε μια πανάξια ΝΙΚΗ με σκορ 2-1. Ο Γουνδουλάκης στο 36’ και ο Λαμπρόπουλος στο 71’ μας έστειλαν στα ουράνια, αφού ανατρέψαμε το γκολ που πέτυχε ο ίλιτς , στο 2΄ της αναμέτρησης.

Ο πας είναι γεγονός ότι μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι πέτυχε γρήγορα γκολ, έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, αλλά όλα αυτά με μέχρι το 35΄ όταν η ομάδας μας βγήκε στην επίθεση. Ο Καμπάνταης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του πας με πλάτη στο τέρμα, με τον πάντο να τον τραβάει παρατεταμένα από την φανέλα, ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε σωστά πέναλτι. Την (εύστοχη) εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Γουνδουλάκης ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 36’. Με την ισοφάριση, η ψυχολογία της ομάδα μας ανέβηκε κατακόρυφα και λίγο έλλειψε στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου να προηγηθούμε με τον Καμπάνταη, όταν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του πας μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας έδωσε χώρο στον πας που πίεζε χωρίς ωστόσο να φαίνονταν ικανός να απειλήσει τον πολύ καλό Περιστέριδη και φτάσαμε στο 71΄, όταν ο Μενδρινός που πέρασε στην θέση του Σάμαρη , εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Λαμπρόπουλος οριζοντιώθηκε για να κάνει με κεφαλιά το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σχόλιο: Η ομάδα μας διατήρησε το πάθος την αγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που έδειξε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια (με εξαίρεση τη λειβαδιά). Οι νέοι παίχτες δείχνουν πιο ώριμοι αγώνα με τον αγώνα, αποκτούν αυτοπεποίθηση και λειτουργούν αποτελεσματικά. Η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού από τον προπονητή μας γίνεται με άριστο τρόπο, ο κάθε παίχτης δείχνει να αρπάζει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται, όπως χθες ο Σάμαρης, προηγούμενα ο Κολοβός, ο Ντούνης κλπ. Η ομάδα παρουσιάζει αξιοθάμαυστη σταθερότητα και όλα αυτά χάρη στη σκληρή δουλειά που φαίνεται να γίνεται στις προπονήσεις με πρωτομάστορα τον «Ελέ», που έχει δημιουργήσει μία ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης «ΟΜΑΔΑ» που το ‘’εγώ’’ γίνεται ‘’εμείς’’ από το 1ο λεπτό έως το 90ο.

Το επόμενο παιχνίδι με την κέρκυρα που φαντάζει εύκολο, αλλά δεν είναι, μάλιστα το θεωρώ πολύ πιο δύσκολο από τα προηγούμενα, αφού η κέρκυρα δείχνει ανεβασμένη με συνεχή θετικά αποτελέσματα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε και τον πρώην μας, Α. Μάντζιο, που κάνει την αναμέτρηση ακόμη δυσκολότερη. Ωστόσο υπάρχει πολύ χρόνος για σωστή προετοιμασία που θα φέρει την 6η νίκη, εξάλλου γνωρίζω ότι ο «Ελέ» τους έχει όλους προσγειωμένους και προσηλωμένους στους στόχους μας……….

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Λίλα, Οικονόμου, Πάντος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Βίλα, Τσουκαλάς (Νικλητσιώτης 82’), Γεωργίου (Τζάνης 64’), Κοροβέσης (Γιάχος 77’)

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (Μενδρινός 66’), Κολοβός (Ντούνης 58’), Καμπάνταης (Διαμαντάκος 73’), Αραβίδης