Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΤΣΑΜΠΑ ΗΤΤΑ ΜΕ 2-1

Το παιχνίδι μέτριο, η ομάδα χωρίς προσανατολισμό στην επίθεση, ο αντίπαλος ελαφρώς πιο επικίνδυνος αλλα με εξαίρεση το τετ-α-τετ του Μήτρογλου στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλη σημαντική ευκαιρία. Στο κέντρο δυο παρουσίες ξεχώρισαν, ο Κουμορτζί για τον Πανιώνιο και ο τάτος για τον ατρόμητο, οι υπόλοιποι για τα θηρία.  Η κακή εικόνα του παιχνιδιού έρχεται να δέσει με την απογοήτευση για την ομάδα μας, όταν προηγείται στο 57' με τον Σκέμπρι και σε 3 λέπτα 61' και 64' δέχεται 2 γκολ, που προήλθαν από σπόντες και από κακές τοποθετήσεις των κεντρικών της αμυντικών. Ότι είδαμε δλδ στο παιχνίδι με τον ολυμπιακό  συνεχίστηκε και με τον ατρόμητο, που αν με τους πειραιώτες δικαιολογούνταν ως ένα βαθμό στο περιστέρι σε καμία περίπτωση. 'Εκλεισε μια τετράδα αγώνων με συνολική συγκομιδή μόλις ενός βαθμού, τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για την συνέχεια παρά το προγράμμα που ακολουθεί.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΛΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ

Με γκολ των Τζεμπούρ (33', 67') και Μιραλάς (43') ο οσφπ επικράτησε 3-0 της ομάδας μας, σε ένα παιχνίδι που ανωτερότητα των αντιπάλων μας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Δυστυχώς η απόδοση των παιχτών μας συνολικά κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουμε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών. Η ομάδα φαινότανε αποκομμένη, και προσπάθουσε να επιτεθεί με μακρινές μπαλιές ψάχνοντας το κεφάλι του ταλαίπωρου Κούτσι, ο οποίος βρίσκονταν εγκλωβισμένος σχεδόν πάντα από τους κεντρικούς αμυντικούς του αντιπάλου, ο Εστογιανόφ με εκλάμψεις αλλά χωρίς ουσία. Στο κέντρο ο μοναδικός που πάλευε να αναχαιτίσει τις επιθέσεις του αντιπάλου ήταν ο Κουμορτζί χωρίς ωστόσο μεγάλη επιτυχία, οι υπόλοιποι παίχτες μας χωρίς σημείο αναφοράς....

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Τ. Λεμονής) Ελευθερόπουλος, Πετκάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Ρόκας (62' Σκέμπρι), Κουμορτζί (72' Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης (57' Σάμαρης), Εστογιανόφ, Ριέρα, Κούκι.

ολυμπιακός: (Ε. Βαλβέρδε) Κοστάντσο, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμντούν (75' Μόνχε), Ιμπαγάσα (87' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Τζιμπούρ (80' Μαρκάνο).

Δηλώσεις Τ. Λεμονή:
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος μέχρι την στιγμή του μπήκε το γκολ του Ολυμπιακού κυλούσε καλά για εμάς. Πηγαίναμε με κάποιες προϋποθέσεις μπροστά και κρατούσαμε την μπάλα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ποιότητα στο πάσινγκ γκέιμ με το πρώτο γκολ δυσκόλεψαν πολύ για εμάς τα πράγματα κυρίως ψυχολογικά. Χάνοντας μετά την ευκαιρία για το 1-1 ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το ματς.


Για την απόδοση του Πανιώνιου στην επανάληψη πρόσθεσε:
Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια. Στο Β' μέρος προσπαθήσαμε πολύ αλλά είναι δύσκολο να κάνεις κάτι όταν δεν έχεις μία... ένεση από κάποια φάση. Αυτό το ματς τελείωσε για εμάς. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ατρόμητο πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί».

Τέλος για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας εντός κι εκτός έδρας είπε:
Από τις τρεις ήττες με μεγάλες ομάδες η πιο εύκολη ήταν η σημερινή. Με τον ΠΑΟΚ μπορούσαμε να κερδίσουμε και με την ΑΕΚ δεν έπρεπε να χάσουμε. Το θέμα είναι τα αποτελέσματα που φέρνεις. Αυτό θα πρέπει να το δούμε προσεκτικά. Πιστεύω στην ομάδα. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στο πρώτο μέρος πάντως το σκορ δεν είναι ενδεικτικό της απόδοσης των δύο ομάδων.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ...

Κακή εμφάνιση και ήττα από μια αεβ που ήταν σαφώς χειρότερη. Το γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Γιόνσον (46' Πετκάκης), Όμο, Κουμορτζί, Σάμαρης (46' Ριέρα), Εστογιανόφ, Κούτσι, Γουνδουλάκης (70' Μιλοβάνοβιτς)

ΑΕΒ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Λαγός, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Μάκος, Βάργκας, Λεονάρντο (37' λ.τ. Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος (69' Γκερέιρο), Κάρλος (58' Γκούντγιονσεν), Μπέλεκ